Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Ράπισμα Τραμπ στους εθνομηδενιστές: Όποιος καίει την Σημαία θα χάνει την υπηκοότητα ή θα φυλακίζεται!


Ράπισμα Τραμπ στους εθνομηδενιστές: Όποιος καίει την Σημαία θα χάνει την υπηκοότητα ή θα φυλακίζεται!
Η Αμερική, η χώρα στην οποία γεννήθηκε ή «μεγαλούργησε» η «πολιτική ορθότητα, μεταφερόμενη μετά και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, έδωσε ένα συμβολικό χαστούκι σ’ αυτήν την τεχνητή λαίλαπα. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισε με γραπτές δηλώσεις, να ταρακουνήσει τις εφησυχασμένες συνειδήσεις των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας».

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έγραψε στο twitter ότι «Κανείς δεν επιτρέπεται να καίει την αμερικανική σημαία – όποιοι το κάνουν θα πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες. Πιθανώς είτε να χάσουν την υπηκοότητά τους ή ακόμα και να φυλακιστούν για έναν χρόνο». Αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τα γραφόμενα του Τραμπ ήσαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ιδιαιτέρως ένθερμα ως προς την τιμωρία όλων όσων προβαίνουν σε τέτοιου είδους άθλιες συμπεριφορές.
Βεβαίως, κάθε σύγκριση με αντίστοιχες καταστάσεις στην Ελλάδα προκαλούν θλίψη και οργή. Όχι μόνο γιατί δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανένας από τους ψυχοπαθείς αλήτες που καίνε ανενόχλητοι την Ελληνική Σημαία, αλλά πολύ χειρότερα επειδή βλέπουμε διαχρονικά προσπάθειες δικαιολόγησης και υπεράσπισης αυτών των καθαρμάτων από καλλιτέχνες, «διανοούμενους», δημοσιογράφους και πολιτικούς. Ποιος ξεχνάει την αθλιότητα του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου, που είχε υποστηρίξει ότι η Τιμημένη Ελληνική Σημαία είναι απλώς «ένα κομμάτι πανί»;
Τα ίδια περίπου έλεγε και ένας δημοσιογράφος της φυλλάδας «Αυγή», πριν από λίγες ημέρες, όταν κάποια αποβράσματα (με «μανδύα» το πανί της «αντιρατσιστικής» ΚΕΕΡΦΑ στην πλάτη του ένας από αυτούς, για να μην ξεχνιόμαστε…) έκαιγαν ανενόχλητοι και ανεμπόδιστοι την Ελληνική Σημαία.
Και εννοείται, δεν ξεχνάμε ποτέ και την φιλελεύθερη υπεράσπιση στο να καις ατιμώρητος την Ελληνική Σημαία, με την αξέχαστη ρήση του μεγαλοστελέχους και βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι δηλαδή «το δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία είναι αναφαίρετο»…
Έτσι, για να μην ξεχνάμε ποιοι είναι αυτοί στην ΝΔ που έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν για τον εθνομηδενισμό που διέπει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ουσία έχουν τις ίδιες ανθελληνικές απόψεις. Είναι σίγουρο ότι (και) αυτές οι δηλώσεις του Τραμπ θα σηκώσουν θύελλα ενστάσεων και διαμαρτυριών από τους εκπροσώπους της «πολιτικής ορθότητας» τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη (εννοείται και στην Χώρα μας). Θα αποτελούν, όμως, αυτές οι αντιδράσεις την καλύτερη ηθική και πολιτική επιβράβευση των γραφομένων του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ