Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Αλβανοί, ρουμάνοι και σύριοι “πρόσφυγες” ανάμεσα στις ορδές των αναρχοκομμουνιστών που έκαψαν την Ελληνική Σημαία


Αλβανοί, ρουμάνοι και σύριοι “πρόσφυγες” ανάμεσα στις ορδές των αναρχοκομμουνιστών που έκαψαν την Ελληνική Σημαία
Το ότι το ίδιο το κράτος δίνει εντολές στο παρακράτος των Εξαρχείων να προκαλέσει επεισόδια και υλικές ζημιές είναι πασιφανές και γεγονός που δεν χωρά πια ουδεμία αμφισβήτηση.
Άλλωστε δεν είναι λίγες φορές όπου στο πανηγυράκι που αποκαλούν «επαναστατικό αγώνα» έχουν συλληφθεί καλόπαιδα υπουργών, βουλευτών και πρωτοκλασάτων οικογενειών της Εκάλης. Και η λίστα των επί σειρά αποδείξεων με την κοινή γραμμή κράτους και παρακράτους Εξαρχείων γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά με τις πρόσφατες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο με αποκορύφωμα το κάψιμο του Εθνικού μας Συμβόλου, της Ελληνικής Σημαίας.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες υπήρχαν δυο Σύριοι "πρόσφυγες", ένας αλβανός και ένα ρουμάνος γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιστράτευση του παρακράτους δεν αφορά μόνο γόνους επιφανών οικογενειών της ανθελληνικής κυβέρνησης, αλλά και τους προστατευόμενους αυτής, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους λαθρομετανάστες.
Κι όταν μιλάμε για Σύριους, προφανώς εννοούμε τους τζιχαντιστές που πολέμησαν τον Άσσαντ και τρέπονται πια σε άτακτη φυγή με πρώτο προορισμό την Πατρίδα μας!