Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η συμμορία του γιου Σκουρλέτη ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή


Η συμμορία του γιου Σκουρλέτη ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή
Με ανάρτησή της στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, που εδρεύει στο Πολυτεχνείο, η συμμορία του γιού Σκουρλέτη «ανέλαβε την ευθύνη» για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση προέρχεται από τους φίλους του υπουργικού γόνου Σκουρλέτη στην «Κατάληψη Έπαυλης Κούβελου», οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει και στα τελευταία επεισόδια στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, όπου και συνελήφθη ο υπουργικός γόνος.
Η συγκεκριμένη εστία παρακρατικών, που τελεί υπό την ανοχή των αρχών για... προφανείς λόγους, αποτελεί ταυτοχρόνως εστία ανομίας και ορμητήριο για τις επιθέσεις τους, οι οποίες ως γνήσιοι θρασύδειλοι γίνονται 30 εναντίον ενός και πάλι καταλήγουν να τρέχουν πανικόβλητοι.
Θα επιληφθούν άραγε οι αρχές να αναζητήσουν τους δράστες της επιθέσεως ή οι παρακρατικοί θα απολαύσουν για άλλη μία φορά την ασυλία που τους παρέχει το γεγονός ότι λειτουργούν ως ένοπλος «βραχίονας» του μνημονιακού καθεστώτος, επιχειρώντας (ανεπιτυχώς) να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκτονται;
Η φράση «ανέλαβαν την ευθύνη» τίθεται εντός εισαγωγικών γιατί είναι άστοχη από την στιγμή που οι παρακρατικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, σε ένα κράτος που κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την δολοφονική απόπειρα κατά Βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Σε κάθε περίπτωση εμείς να επαναλάβουμε τα λόγια του Συναγωνιστή Γερμενή καθώς αυτά εκφράζουν το σύνολο του Κινήματος:
«Με τέτοιου είδους επιθέσεις τόσο εναντίον μου όσο και κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και οπαδών του Κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν.Ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού Πατριωτικού φορέα της Ελλάδος θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική Νίκη θα είναι δική μας.»