Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Δίκη Χρυσής Αυγής - ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο πόνος στην κοιλιά βαφτίστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας!


Δίκη Χρυσής Αυγής - ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο πόνος στην κοιλιά βαφτίστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας!
Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που δεν συμφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα.
Οι εξελίξεις αφορούν την υπόθεση του ΠΑΜΕ, όπου μέσα από την ακροαματική διαδικασία αποδεικνύονται τα ψέματα τα οποία έχουν καταθέσει οι μάρτυρες και αναδεικνύεται το πώς διαστρεβλώθηκαν τα πραγματικά περιστατικά προκειμένου να «στηθεί» το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκης, σύντροφος του Πουλικόγιαννη και μέλος του ΚΚΕ. Στην κατάθεσή του ενώπιον του Ανακριτή Πειραιά, ο Διαμαντάκης ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε με ρόπαλο που είχε ενσωματωμένα καρφιά με αποτέλεσμα να υποστεί βαθύ τραύμα με τρεις τρύπες στην πλάτη!
Την ίδια μέρα ο μάρτυρας εξετάστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο από τους αρμόδιους γιατρούς, οι οποίοι όχι μόνο δεν εντόπισαν τρύπες στην πλάτη, αλλά διαπίστωσαν ότι ο «παθών» δεν είχε υποστεί καμία απολύτως σωματική βλάβη! Κατέγραψαν μόνο ότι ο ασθενής κατά δήλωσή του αισθάνεται άλγος στο δεξί κατώτερο ημιθωράκιο δεξιού υπογαστρίου.
Παρά τα ατράνταχτα αυτά στοιχεία ότι δεν τελέστηκε κανένα ποινικό αδίκημα, ο Ντογιάκος έγραψε στο παραπεμπτικό βούλευμα ότι...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net