Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η αρχή του τέλους μιας εποχής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η αρχή του τέλους μιας εποχής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
ΗΠΑ: Η μεγάλη ήττα της τυραννίας του “politically correct”
Ζούμε στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του χρήματος και μάλιστα ενός χρήματος, το οποίο μάλιστα δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική οικονομία, αλλά μία τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο χρηματοπιστωτική απάτη. Το χρήμα, σύμφωνα με τον Όσβλαντ Σπένγκλερ, δεν αποτελεί και δεν πρέπει να θεωρηθεί ένα αυτοτελές είδος ζωής. Δεν υπάρχει δηλαδή στην πραγματικότητα και για τον λόγον αυτόν σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια πριν ο Μέγας Λυκούργος το κατήργησε κατ’ ουσίαν με τον Νόμο του στην Αιώνια Πολιτεία της Σπάρτης, αντικαθιστώντας τα χρυσά και αργυρά νομίσματα με δύσχρηστα σιδερένια. Με την ίδια σκέψη ο Ριχάρδος Βάγκνερ τοποθετεί στο Χρυσό του Ρήνου όλα τα κακά της γης που απλώθηκαν παντού όταν αυτός ήλθε στην επιφάνεια. Οι βασιλείς της Σπάρτης είχαν ζητήσει κάποτε ένα χρησμό από το Μαντείο των Δελφών ότι ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία της καταστροφής της Σπάρτης. Και το Μαντείο απήντησε: “α φιλοχρηματία σπάρταν ολεί”, η φιλοχρηματία θα καταστρέψει την Σπάρτη.

Η τυραννία του πνεύματος του “πολιτικά ορθού”
Αυτά σαν εισαγωγή σχετικά με την μεγάλη νίκη του Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, μία νίκη η οποία οφείλεται προπαντός σε αυτούς που έχουν βρεθεί στο περιθώριο της κοινωνίας του χρήματος, στους λευκούς εργάτες, αγρότες και άνεργους των ΗΠΑ, που δεκάδες εκατομμύρια ζουν σε τροχόσπιτα ή ακόμη είναι και άστεγοι, σε όλους αυτούς οι οποίοι είναι οι… δούλοι των αφεντικών της Wall Street, οι οποίοι κατευθύνουν την οικονομία των ΗΠΑ, μαζεύοντας όλο και περισσότερο χρήμα και θέτοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους στο περιθώριο. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016 ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία ενάντια στην τυραννία του πνεύματος του “πολιτικά ορθού”, το οποίο επικρατεί σε ολόκληρη την Δύση και εν ονόματι του οποίου καταστρέφονται συστηματικά η Παράδοση, τα Έθνη, οι Πατρίδες.
Ας επιστρέψουμε, όμως, στον Όσβαλντ Σπένγκλερ, ο οποίος περιγράφει θαυμάσια την σημερινή εποχή και τα όσα θα ακολουθήσουν, σημάδι των οποίων αποτελεί η εκλογή Τραμπ τονίζοντας τα παρακάτω: “Η δικτατορία του χρήματος προχωρεί και πλησιάζει προς μια φυσική κορύφωση, τόσο στον Φαουστικό όσο και σε κάθε άλλον τεχνικό πολιτισμό. Και τώρα συμβαίνει κάτι που μπορεί να το κατανοήσει μόνον όποιος έχει διεισδύσει στην ουσία του χρήματος. Αν το χρήμα ήταν κάτι απτό, η ύπαρξή του θα ήταν αιώνια και επειδή είναι μία μορφή της σκέψης, θα σβήσει…
Εξαιρετικά σημαντική, λοιπόν, η εκλογή Τραμπ, όχι τόσο για το τι θα φέρει, γιατί ουδείς γνωρίζει ποιες από τις εξαγγελίες του θα θελήσει και θα κατορθώσει να πραγματοποιήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά γιατί δείχνει το αχνό χάραμα μιας διαφορετικής εποχής, μιας εποχής σκληρής, η οποία θα γκρεμίσει τα ψεύτικα είδωλα και θα επιστρέψει τον κόσμο στην σκληρή πραγματικότητα. Αν θυμηθούμε και μόνον τα όσα ελέχθησαν από το σύνολο των μεγάλων ΜΜΕ σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Δύση εναντίον του Τραμπ, βλέπουμε να ξυπνά επιτέλους ο μαζάνθρωπος και να εμφανίζεται μια άλλη πραγματικότητα από αυτήν, την οποίαν εδώ και δεκαετίες προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι.Απέτυχαν παταγωδώς στα σχέδιά τους γιατί δεν λογάριασαν αυτό που λέγεται Φυλετική Ψυχή, αυτό που λέγεται απρόβλεπτο στην πορεία της Ιστορίας!
Τραμπ, νεοφιλελεύθεροι και ΣΥΡΙΖΑ
Αν έλθουμε δε και στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, πραγματικά είναι για να γελάς και να κλαις. Όλοι τους ήθελαν την νίκη της Χίλλαρυ Κλίντον και του ιδρύματος Σόρος, το οποίο είχε κηρύξει πανστρατιά με τους πανίσχυρους μηχανισμούς προπαγάνδας του για να μην εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ και αυτό αφορά και τις δύο πλευρές του εγχώριου πολιτικού συστήματος εξουσίας και του νεοφιλελεύθερου και αυτού του χώρου της “νέας αριστεράς”, που είναι χωρίς προσχήματα προσδεδεμένος στις δυνάμεις του παγκόσμιου εθνομηδενισμού. Τώρα βεβαίως, μετά την ψυχρολουσία εμφανίστηκαν και υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ και στα εν λόγω στρατόπεδα, προκαλώντας βάναυσα την λογική του μέσου σκεπτόμενου Έλληνα.
Ο φιλελευθερισμός ήθελε και θέλει την παγκόσμια κυριαρχία του χρήματος, αυτή είναι η ουσία αυτής της ίδιας της ιδεολογίας του. Ήθελε την παγκοσμιοποίηση. Αλλά και η νέα αριστερά, η οποία γεννήθηκε μετά την διαγραφόμενη πτώση του σοβιετικού μοντέλου, αυτό ακριβώς θέλει. Έναν απόλυτο διεθνισμό, μια παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια εν ονόματι ενός “αντιρατσισμού”, μιας πανθρησκείας-αθεΐας και μιας ολοκληρωτικής ανοχής έναντι κάθε προκλήσεως ενάντια στην παραδοσιακή κοινωνία.
Ο Τραμπ υποσχέθηκε να δώσει τέλος στην κυριαρχία των τραπεζών. Υποσχέθηκε να δώσει τέλος στην λαθρομετανάστευση και τους τυχοδιωκτικούς πολέμους στους οποίους επιδόθηκε τις τελευταίες δεκαετίες η Ουάσιγκτον μετά την πτώση της σοβιετίας. Τον είπαν ρατσιστή, φασίστα, ακραίο και σίγουρα τον ενέταξαν πέραν του “πολιτικά ορθού”… και αυτό ακριβώς χαιρετίζουν οι εθνικές πατριωτικές δυνάμεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο! Την ήττα του “πολιτικά ορθού” μιας πρωτόγνωρης τυραννίας η οποία θέλει να καταργήσει τα σύνορα, την εθνική μνήμη, την Ιστορία. Μη ξεχνάμε ότι ο “ιστορικισμός” είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της “open society” του Κάρλ Πόππερ συνεχιστής του έργου του οποίου είναι ο Τζωρτζ Σόρος, και δεν ονομάζει τυχαία το ίδρυμά του Open Society Foundation.
Ένας νέος κόσμος έρχεται
Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ήδη κλονίζει τα θεμέλια του “πολιτικά ορθού” και στην Ευρώπη. Σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρωσία αλλά και στην Ελλάδα η αμφισβήτηση της τυραννίας του δικέφαλου κτήνους φιλελευθερισμού - νέας αριστεράς είναι πλέον γεγονός και παίρνει σάρκα και οστά με πρωτοπόρα πολιτικά κινήματα, τα οποία χαράζουν τον δρόμο για ένα νέο κόσμο, διαφορετικό, απηλλαγμένο από τα στείρα ιδεολογήματα, τα οποία σκόρπισαν την δυστυχία και την συμφορά.
Ένας νέος κόσμος έρχεται και αυτό ακριβώς σηματοδοτεί το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα απολιθώματα του μαρξισμού αποσαθρώνονται και τελειώνουν. Η νέα αριστερά μοιάζει πλέον με μία φτιασιδωμένη γριά πόρνη, που με το χάραμα της μέρας φαίνεται το πραγματικό της πρόσωπο. Ο φιλελευθερισμός μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση αποδεικνύεται ανίκανος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, να δώσει λύση στα προβλήματα και το αδιέξοδο, στο οποίο οδήγησε τον κόσμο η τυραννία του χρήματος.
Ένας νέος κόσμος έρχεται και από τον κόσμο αυτό δεν μπορεί να λείπει η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, έναν πολιτισμό που βάναυσα διαστρέβλωσε τόσο ο καπιταλισμός, όσο και ο μαρξισμός. Και η απόλυτη άρνηση του “πολιτικά ορθού”, είτε νεομαρξιστικού, είτε νεοφιλελεύθερου στην Ελλάδα έχει όνομα, ένα όνομα που αποκτήθηκε με σκληρούς αγώνες εναντίον όλων μέσα από φυλακές και δολοφονίες και λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Μια νέα ημέρα ανατέλλει σε ολόκληρο τον κόσμο, μια νέα ημέρα ανατέλλει στην Ελλάδα. Ας ατενίσουμε υπερήφανα το μέλλον, κοιτώντας κατά πρόσωπο τον ήλιο για τα σκληρά, αλλά ωραία χρόνια που έρχονται!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή