Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο City International: Συνεχίζουμε απτόητοι τον Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Γιώργο Αρίστογλου στην εκπομπή "Εγγύς της πόλεως" στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης City International.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στο καθεστώς διώξεων και αποκλεισμού που υπόκειται η Χρυσή Αυγή από μια "αριστερή χούντα". Κάθε φορά που οι Έλληνες Εθνικιστές διοργανώνουν μια νόμιμη πολιτική εκδήλωση οργανώνονται παράνομες αντισυγκεντρώσεις με την ανοχή του κράτους.
Αναφορικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ και την τοποθέτηση ενός ανώτατου δικαστικού στην προεδρεία της Ανεξάρτητης Αρχής εξέφρασε την προσδοκία να τηρηθεί η νομιμότητα και η πολυφωνία και να δοθεί επιτέλους στην δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση στην Χρυσή Αυγή ο χρόνος που της αναλογεί. Σημείωσε ακόμη πως συνεχίζεται η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής από τα "Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης" που παρουσιάζουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως εγκληματίες. Κανείς όμως πια δεν τους πιστεύει!
Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τον Νίκο Αναστασιάδη δήλωσε ότι λειτουργεί εις βάρος των εθνικών συμφερόντων ως υπέρμαχος του προδοτικού σχεδίου Ανάν. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπάρχουν "Έλληνες και Κύπριοι", αλλά Ελλαδίτες και Κύπριοι, αφού είμαστε όλοι Έλληνες!
Επεσήμανε επίσης τον ραγιαδισμό κάποιων που για τουριστικούς λόγους επιτρέπουν φιέστες στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου επανέλαβε πως το σημαντικό πρόβλημα για το Ελληνικό Έθνος παραμένει το δημογραφικό και εξαιτίας αυτού πάγια θέση της Χρυσής Αυγής από το 1992 παραμένει η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στα 18 για άνδρες και γυναίκες με εξαίρεση τις γυναίκες σε περίπτωση μητρότητας.
Για την προσβολή του αιματοβαμμένου Εθνικού Συμβόλου, το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας τόνισε πως όλοι οφείλουν να ζητήσουν μία συγγνώμη, ενώ δεν υπήρξε ούτε μία παραίτηση!
Για τις δήθεν διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα τόνισε πως αυτό το "έργο" το χουμε ζήσει 7 ολόκληρα χρόνια και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και στο τέλος πάντα τα βρίσκουν. Με την βαριά φορολογία δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη και πρέπει άμεσα να καταγγελθεί το δημόσιο χρέος και να γίνει επιστροφή στην εθνική παραγωγή.
Επανέλαβε επίσης πως όσοι έχουν διοριστεί στο δημόσιο από κομματικά γραφεία, πρέπει να πάνε στα σπίτια τους.
Τέλος έκλεισε με το αγωνιστικό μήνυμα πως οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι, να έχουν ψηλά το κεφάλι και να δίνουν ο καθένας από την μεριά του την προσωπική μάχη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!