Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

NIKH των κατοίκων του Κερατσινίου και της Χρυσής Αυγής: Σταμάτησαν οι εργασίες για το παράνομο “hot spot” στον Πειραιά κατόπιν παρεμβάσεων - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ


NIKH των κατοίκων του Κερατσινίου και της Χρυσής Αυγής: Σταμάτησαν οι εργασίες για το παράνομο “hot spot” στον Πειραιά κατόπιν παρεμβάσεων - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ
Μέσα στο κλίμα απάθειας κι απογοήτευσης που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία, μόλις αποκτήσαμε ένα ακόμη ένα λαμπρό δείγμα αισιοδοξίας. Όταν οι Έλληνες αγωνίζονται σκληρά και να διεκδικούν το δίκιο τους, πάντα τα καταφέρνουν.

Προ δέκα ημερών λάβαμε την πληροφορία πως πρόκειται να διαπραχθεί εις βάρος της κοινωνίας και των κατοίκων του Πειραιά το εν λόγω έγκλημα με την δημιουργία παράνομου κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή.. Οι πολίτες κινητοποιήθηκαν άμεσα και η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί με κλιμάκιο της Τ.Ο. Πειραιώς και επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρη Δεβελέκο, δίνοντας ένα πολύ δυναμικό παρόν.
Έπειτα ο Συναγωνιστής και Βουλευτής ‘Β Πειραιά, Ιωάννης Λαγός κατέθεσε ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εκτός ημερησίας διάταξης. Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν και πάλι.
Η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν σε κάθε πολιτικό επίπεδο (κοινοβουλευτική παρουσία, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της Τ.Ο. Πειραιώς). Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Συναγωνιστές και Βουλευτές Πειραιώς Ιωάννη Λαγό και Νίκο Κούζηλο, οι οποίοι αφουγκράστηκαν τα προβλήματα τους και τους δήλωσαν υπεύθυνα πως η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό τους έως ότου δικαιωθεί ο τίμιος αγώνας τους. Για άλλη μία φορά οι πολίτες και οι φορείς αναγνώρισαν πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου ο οποίος στέκεται εμπράκτως στο πλευρό τους και υποδέχτηκαν τους συναγωνιστές με θέρμη.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Συναγωνιστή και Δημοτικού Σύμβουλου της “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά”, Ηλία Κατσαφάδου, ο οποίος μέσα από έναν πολιτικά εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο λόγο, παρέθεσε το ιστορικό του θέματος και φυσικά τάχθηκε κατά της δημιουργίας του παράνομου "hot spot".
Όσο οι Έλληνες αγωνίζονται ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα βρίσκεται δίπλα τους και παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, μικρές και μεγάλες μάχες θα συνεχίζουν να κερδίζονται εντός κι εκτός βουλής. 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
Δήλωση βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού για το παράνομο "hot spot" στο Κερατσίνι