Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση με ομιλητές τους Βέλγους βουλευτές του Vlaams Belang στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Εκδήλωση με ομιλητές τους Βέλγους βουλευτές του Vlaams Belang στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ
Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με κύρια θεματολογία την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της ισλαμοποίησης πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Κεντρικοί ομιλητές οι εκπρόσωποι του Φλαμανδικού Εθνικού Κόμματος Vlaams Belang κ. Filip Dewinter βουλευτής του βελγικού κοινοβουλίου και η κα. Anke Van dermeersch γερουσιαστής της βελγικής γερουσίας

Ο κ. Dewinter αναφέρθηκε στην άνοδο των Εθνικών Κομμάτων της Ευρώπης και στις ελπιδοφόρες προοπτικές που έχουν δημιουργήσει οι πρόσφατες εξελίξεις στις ΗΠΑ και η εκλογή του προέδρου Τραμπ. Παρουσίασε επίσης τα αποτελέσματα της αποστολής του μεικτού κλιμακίου Χρυσής Αυγής και Vlaams Belang στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η κα. Anke Van dermeersch τόνισε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την ισλαμοποποίηση των ευρωπαϊκών κρατών, κυρίως για τις γυναίκες της Ευρώπης. Ως εστεμμένη Μις Βέλγιο, μάλιστα, είχε εμπλακεί σε χρόνια δικαστική διαμάχη με πασίγνωστη εταιρεία ειδών ένδυσης, λόγω της εκστρατείας κατά της ισλαμοποίησης στην οποία πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια.
Το Vlaams Belang ανήκει στην ευρωπαϊκή ομάδα της Μαρίν Λεπέν και του Γκέερτ Βίλντερς, που πολύ σύντομα θα διοικούν την Γαλλία και την Ολλανδία.
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η καταξίωσή της ως μεγάλη εθνική δύναμη στη συνείδηση όλων των Ευρωπαίων Πατριωτών δημιουργούν πολύ ελπιδοφόρες προοπτικές για το Εθνικιστικό Κίνημα και την Πατρίδα μας.
Aκολουθεί βίντεο και φωτορεπορτάζ: