Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Το πολιτικό κατεστημένο, η Xρυσή Aυγή και μια δολοφονική επίθεση


Το πολιτικό κατεστημένο, η Xρυσή Aυγή και μια δολοφονική επίθεση
Είναι πλέον ξεκάθαρο στην συνείδηση του λαού, τουλάχιστον σε αυτούς οι οποίοι “νουν έχουσιν” κατά Πλάτωνα, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα ενάντια σε αυτό το απάνθρωπο και ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, το οποίο έχει οδηγήσει το Έθνος μας στην σημερινή παρακμή. Και αυτό ακριβώς φαίνεται σε κάθε περίσταση.

Όπως την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης επισκέφτηκε την Αθήνα και ενημέρωσε άπαντες τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων εκτός της… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι όλοι μαζί αποτελούν μία συντροφιά, την συντροφιά του ψευτορωμαίικου σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία οδηγεί μία Ελληνική νήσο, την μαρτυρική Κύπρο μας, σε πλήρη τουρκοποίηση, γιατί η συμφωνία που ετοιμάζεται να υπογράψει ο Αναστασιάδης είναι χειρότερη ακόμη και από το ολέθριο σχέδιο Ανάν, το οποίο απέρριψε με δημοψήφισμα με συντριπτική πλειοψηφία ο ελληνισμός της μεγαλονήσου! Τότε πριν το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν είχε πει ο αείμνηστος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος ότι παρέλαβε κράτος και δεν θα παραδώσει κοινότητα! Σήμερα, ο Αναστασιάδης, πριν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία συνομιλεί ως εκπρόσωπος κοινότητος…
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Γερμενής εδέχθη μία δολοφονική επίθεση από τριάντα παρακρατικούς, οι οποίοι ανενόχλητοι καίνε κάθε τόσο την Αθήνα και ποδοπατούν την Ελληνική Σημαία. Καμμία ιδιαίτερη αναφορά στους τηλεοπτικούς σταθμούς και ούτε βεβαίως ευρέθη ΜΜΕ το οποίο να ζητήσει από το θύμα της επιθέσεως να προβεί σε δηλώσεις.
Όσο για τα κόμματα απόλυτη σιωπή, η ένοχη σιωπή των συνενόχων αυτού του εγκλήματος που συντελείται κατά της Πατρίδος μας εδώ και δεκαετίες από δήθεν “αντιεξουσιαστές”. Όσο για την Ν.Δ., έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία δεν ανέφερε ούτε το όνομα, ούτε το κόμμα στο οποίο ανήκε ο βουλευτής ο οποίος εδέχθη την επίθεση και επιπλέον υπογράμμισε ότι η απάντηση στην βία δεν είναι η βία, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα και ρίχνοντας για μια ακόμη φορά λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, από το ένα άκρο έως το άλλο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρόβλημα όλων είναι οι Έλληνες που επιτέλους ξυπνάνε, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όπως και περιμέναμε βεβαίως και την ολιγωρία των αρχών εις ό,τι αφορά την σύλληψη των δραστών.
Η Νέα Δημοκρατία όμως καλύτερα θα ήταν να μη μιλάει για την βία των αναρχοκομμουνιστών, γιατί και επί των ημερών της, όταν για πολλά χρόνια κυβέρνησε την χώρα, τα ίδια πράγματα συνέβαιναν. Και τότε είχαμε επιθέσεις δολοφονικές και τότε έκαιγαν Ελληνικές Σημαίες και γι’ αυτό λοιπόν καλύτερα να σιωπά. Η Νέα Δημοκρατία είναι όμηρος της αριστεράς από το 1974 και αυτό είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πατριώτες.
Μέγας ο φόβος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που συνεχώς ανεβαίνει, ενώ την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο εφιάλτης της αριστεράς τελειώνει! Στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κυβερνήσει η Ν.Δ., όμως δεν έχει να προτείνει διαφορετική πολιτική, όντας δέσμια της πολιτικής των μνημονίων και της ξενοκρατίας. Την ίδια πολιτική θα συνεχίσει, λοιπόν, και για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες της γυρίζουν την πλάτη. Μια εκλογική νίκη της Ν.Δ. στο μέλλον δεν θα είναι τίποτε άλλο από μία ατέλειωτη πολιτική φθορά, την οποία μοιραία θα υποστεί, αφού με αυτήν την πολιτική, την πολιτική των μνημονίων, όλο και περισσότερο η Ελλάδα θα βαδίζει προς την καταστροφή.
Από την άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή, η οποία παρ’ όλη την πολεμική και τους αποκλεισμούς παραμένει δυνατή και το μέλλον της ανήκει. Ένα μέλλον, διαφορετικό όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, όπου πνέει άνεμος εθνικιστικός απ’ άκρη σ’ άκρη.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή