Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Το 2017 έτος ταύτισης των πεποιθήσεων του Ελληνικού Λαού με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το 2017 έτος ταύτισης των πεποιθήσεων του Ελληνικού Λαού με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο (Ιούλιος 2015) ο Ελληνικός Λαός  αποφάσισε, σε ποσοστό κάτι παραπάνω από 61%, να πει «όχι» στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων. Σήμερα, γι αυτήν την πλειοψηφία του «όχι», ο Τσίπρας και η υπόλοιπη πολιτική συμμορία του θεωρούνται πλέον ως μαύρα πρόβατα. Τόσο επειδή την ενέπαιξε, καταχραζόμενος αυτό το «όχι», όσο και επειδή μετετράπη στον στυγνότερο μνημονιακό πρωθυπουργό της Χώρας, κάνοντας την ζωή των Ελλήνων ακόμα πιο εφιαλτική.

Η πλειοψηφία την οποία ο Ελληνικός Λαός έδωσε στον Τσίπρα δεν είχε ποτέ αριστερό ιδεολογικό περιεχόμενο, αλλά αποτελούσε μια ελπίδα αποσυμπίεσης από την μνημονιακή λεπίδα, την οποία ο νυν πρωθυπουργός όχι απλώς διέψευσε αλλά ξεπούλησε στην κυριολεξία.
Στην (υποτιθέμενη) αντιπέρα όχθη υπάρχει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι οποίοι επί της ουσίας δεν προτείνουν κάτι διαφορετικό από τον Τσίπρα. Επιμένουν στο πολιτικό αφήγημα της ευρωεπιμονής και της ευρωλαγνίας, τα οποία όμως είναι καταδικασμένα στην συνείδηση των Ελλήνων. Όχι μόνο γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν ψάχνει κάποιον ή κάποιους, οι οποίοι επί χρόνια αποτελούσαν μέρος της κατάστασης αυτής που μας οδήγησε στην σημερινή θλιβερή εικόνα.
Αλλά κυρίως, γιατί μετά από παραπάνω από 6 χρόνια εφαρμογής της ίδιας καταστρεπτικής για την Πατρίδα και τον Λαό πολιτικής, η οποία είναι μία και ενιαία, αποτελώντας σταθερά γραμμή των δανειστών, με τους εγχώριους πολιτικούς να είναι απλά εκτελεστικά τους όργανα, κανείς Έλληνας δεν θέλει να ζήσει μια διαρκή επανάληψη της 6χρονης εφιαλτικής κατάστασης μόνο και μόνο στο όνομα της «ευρωπαϊκής ενοποίησης και ολοκλήρωσης».
Ο Ελληνικός Λαός θέλει χειροπιαστή αντιστροφή της κατιούσας πορείας του, θέλει ευημερία, πρόοδο, κοινωνική ασφάλεια, θέλει Εθνική Ανεξαρτησία. Δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ζει σε μια χώρα – «μπανανία» διαρκούς φτωχοποίησης, η οποία μάλιστα έχει προοριστεί από τις υπόλοιπες χώρες ως ένα βολικό πανδοχείο για «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες.
Το 2017 θα τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο, από την αυγή κιόλας του νέου έτους, αυτή ακριβώς την πεποίθηση του Ελληνικού Λαού, με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να είναι αυτό το οποίο θα εκφράσει πολιτικά αυτή την στάση και θέση των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ