Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Λαγός τσακίζει συριζαίους στην βουλή: Είστε υποκριτές, απατεώνες και καραγκιόζηδες - ΒΙΝΤΕΟ


Με μία χειμαρρώδη ομιλία ο συναγωνιστής και βουλευτής Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την κυβέρνηση για τον μνημονιακό προϋπολογισμό του 2017, καταδεικνύοντας παράλληλα την υποκρισία και των συριζαίων.  

Αναφέρθηκε στο θράσος των βουλευτών Αριστεράς, που εδώ και 45 χρόνια λιγουρεύονται μια καρέκλα και δεν σχεδιάζουν να φύγουν με τίποτα παρά την λαϊκή κατακραυγή και την απώλεια της εκλογικής τους επιρροής κατά το ήμισυ. Σχολίασε την διαμάχη Σύριζα - ΝΔ που ανταγωνίζονται δημόσια για το ποιος έφερε το καλύτερο μνημόνιο, ενώ στην ουσία μαζί εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των τοκογλύφων.
Με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις κάλεσε τους βουλευτές του Σύριζα, αφού στηρίζουν όπως λένε τους αγώνες των εργαζομένων, να βγουν στο δρόμο και να δούμε πώς θα τους φερθούν οι διαδηλωτές.   
Σχετικά με τις απειλές του Μουζάλα κατά των Ελλήνων που αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση, τόνισε πως ο κόσμος πλέον προτιμάει να τον αποκαλούν «φασίστα» και «ακραίο» παρά «κορόιδο» και να κάθετε να τρώει σφαλιάρες από τον κάθε πακιστανό, μπαγκλαντεσιανό κτλ.  
Αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη αξιολόγηση σχετικά με τον αριθμό των λαθρομεταναστών στις δομές φιλοξενίας, όπου η κυβέρνηση έχασε 13.000 άτομα, τα οποία μπορούν να κλέβουν, να βιάζουν και να σκοτώνουν οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Κλείνοντας είπε πως «βαρεθήκαμε να νομοθετείτε υπέρ των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοτραπεζιτών, βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε εδώ πέρα να σας τα λέμε και να μην έχετε τι να κάνετε, βαρεθήκαμε να σας λέμε πόσο πολύ ζημιά έχετε κάνει στον Ελληνικό Λαό, δεν βαρεθήκαμε όμως να είμαστε εδώ να σας ξεμπροστιάζουμε και να υπερασπιζόμαστε τον Έλληνα πολίτη».