Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Απαράδεκτη η εξίσωση της Χρυσής Αυγής με τους αλήτες που καίνε την Ελληνική Σημαία


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Απαράδεκτη η εξίσωση της Χρυσής Αυγής με τους αλήτες που καίνε την Ελληνική Σημαία
Με τον πλέον κατάλληλο τρόπο απάντησε ο δημοσιογράφος της «Δημοκρατίας» Γιώργος Χαρβαλιάς στην ανοησιολογία των τελευταίων ημερών από τις διάφορες εκφράσεις του καθεστώτος γύρω από τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος τόσο για το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας όσο και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά τμήματα της τοποθέτησής του: «Ε, λοιπόν, μόνο αθώο δεν βρήκα το κήρυγμα… αγάπης Παρασκευόπουλου προς Xρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές. Ακριβώς επειδή ο τύπος αυτός προσπαθεί κουτοπόνηρα να θεμελιώσει μια θεωρία των δύο άκρων βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που επέλεξαν το εθνικιστικό κόμμα με μια χούφτα προβοκατόρων που επιλέγουν ως «μορφή διαμαρτυρίας» να καίνε τη γαλανόλευκη
Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή η εξίσωση μόνο στο μυαλό του Παρασκευόπουλου μπορεί να σταθεί. Γιατί στη μία περίπτωση έχουμε εκλεγμένους βουλευτές που έχουν δώσει όρκο στο Σύνταγμα και στην άλλη μεριά κατακάθια της κοινωνίας που «εκτονώνονται» προσβάλλοντας τα ιερά και τα όσια ενός ολόκληρου έθνους.
Ο ιδιότυπος «αποκλεισμός» που επιβάλλεται στους πρώτους είναι πράγματι φαρισαϊκός αλλά και αντιπαραγωγικός, καθώς στην πράξη τους δυναμώνει. Αντιθέτως, η δημοκρατία απειλείται άμεσα από αυτούς τους ελάχιστους αναρχομηδενιστές που επιχειρούν να καθιερώσουν ως «πρότυπο κοινωνικής διαμαρτυρίας» το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Η σκόπιμη καταστροφή του εθνικού συμβόλου δεν αποτελεί μια απλή μορφή ιδεολογικής διαστροφής και πολιτικού εξτρεμισμού. Είναι εχθρική πράξη προς την πατρίδα, την Ιστορία μας, κυρίως όμως ανίερη προσβολή προς όλους όσοι έχυσαν το αίμα τους για να καυχόμαστε σήμερα ότι είμαστε Έλληνες.
Επομένως εδώ, δεν πρόκειται περί ανάγκης περισσότερης ανοχής προς ακραία σχήματα του πολιτικού φάσματος. Οι συνειδητοί αντιεξουσιαστές πολεμούν το σύστημα, όχι τη σημαία. Και οι αλήτες που την καίνε δεν θα εκλεγούν ποτέ σε αυτόν τον τόπο γιατί δεν μετέχουν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, κυρίως όμως γιατί δεν θα τους ψήφιζε ούτε η μάνα που τους γέννησε. Αν, φυσικά, είναι Ελληνίδα…
Η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική και ταυτόχρονα αποτελεσματική: άμεση αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και απέλαση σε χλωρό της αρεσκείας τους μετά τη λήξη της ποινής φυλάκισης. Να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να μην τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας…».
Ιδιαίτερα το τέλος των όσων υποστηρίζει ο Χαρβαλιάς έρχονται σχεδόν σε πλήρη σύμπνοια με τα όσα υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τους αληταράδες που προσβάλλουν το Εθνικό μας Σύμβολο, προσθέτοντας μάλιστα συμπληρωματικά και την απέλαση αυτών των αποβρασμάτων από την Χώρα μας, αμέσως μόλις αποφυλακιστούν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ