Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μήνυμα κλιμάκωσης του πολιτικού Αγώνα από την δεύτερη συνεδρίαση του “Εθνικού Συμβουλίου” Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Την ώρα που το καθεστώς βρίσκεται σε πλήρη τρόμο από την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα πεδία της πολιτικής, η Χρυσή Αυγή Αυγή πραγματοποίησε την δεύτερη Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και την επέκταση του πολιτικού αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Την αρχική εισήγηση της συνεδριάσεως έκανε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος έκανε λόγο για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα της Χρυσής Αυγής σε όλα τα επίπεδα, με πρώτο επίπεδο την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος έκανε μία σύνοψη του έως τώρα πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής και έθεσε τους βασικούς άξονες της συνέχισης και κλιμάκωσης αυτού.
Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την διπλή συνεπαγωγή Αγροτικής Παραγωγής και Εθνικής Ανεξαρτησίας που καταστρέφεται μέσω της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Ο Συναγωνιστής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, έκανε λόγο για την μεγάλη σημασία της Ιδεολογίας στον πολιτικό αγώνα που διεξάγουμε σήμερα, προκειμένου να λειτουργήσει ως πυξίδα που θα μας πλοηγήσει στην Εθνική Ανεξαρτησία.
Τέλος, στο βήμα αμέσως ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα του πολιτικού πεδίου και έθεσε στους Συναγωνιστές τα Εθνικά Θέματα που αποτέλεσαν και την βάση του ψηφίσματος της 2ας Συνεδριάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος 1012 της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» που θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου.