Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Αρτ Τηλεόραση για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή "Μαρτυρίες" στο κανάλι  Αρτ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, ερωτώμενος για τις διώξεις και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών κατάφερε μέσα από τις φυλακές να γίνει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και πως στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η εξουσία γιατί μόνο με μια Εθνικιστική κυβέρνηση μπορούν να υπάρξουν λύσεις στην χώρα.
Σχετικά με τις θέσεις του κόμματος, υπογράμμισε πως η κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις και προτάσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν. Συγκεκριμένα, ανέπτυξε την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, η οποία πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων από την προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.
Κλείνοντας δεν παρέλειψε να σχολιάσει το παγκόσμιο πολιτικό τοπίο όπου μετά και την νίκη του Τραμπ φαίνεται πως παγκοσμίως πνέει εθνικιστικός άνεμος.