Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Οπλοστάσιο των αναρχικών στα Εξάρχεια ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.: Πλήρης επιβεβαίωση της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή»


Οπλοστάσιο των αναρχικών στα Εξάρχεια ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.: Πλήρης επιβεβαίωση της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή»
Στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί υπό τον τίτλο «Σχέδιο Μαύρος Δεκέμβρης» και υπότιτλο «Η εσωτερική ασφάλεια στο έλεος των παρακρατικών» αναφέρεται χαρακτηριστικά«Οι πληροφορίες που διαθέτουμε μιλάνε για προετοιμασία... πολέμου (με ποιους άραγε;) από την πλευρά των συμμοριών της αριστεράς που θέλουν να κάνουν επίδειξη ισχύος τον Δεκέμβριο, έχοντας εξασφαλίσει όμως το ακαταδίωκτο των αρχών...».

Αυτά που μόνο η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» τόλμησε να γράψει φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται πλήρως, αφού όπως διαβάζουμε βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αντιεξουσιαστών. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν 150 βόμβες μολότοφ σε εγκαταλελειμμένο οίκημα ύστερα από καταγγελίες περιοίκων για έντονη μυρωδιά βενζίνης.
Τις επόμενες ημέρες θα εξυφανθεί το σχέδιο παρακρατικών αλητών εντός και εκτός κυβέρνησης, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την εθνομηδενιστική πολιτική της κυβερνήσεως και την υπογραφή των νέων μέτρων, που συνεπάγεται το κλείσιμο της περιβόητης δεύτερης αξιολόγησης.
Οι παρακρατικοί αλήτες με την ανοχή της κυβέρνησης, η οποία τους επιτρέπει ακόμα και να προβαίνουν ατιμωρητί σε επιθέσεις ακόμα και εναντίον Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου (ασχέτως αν στην επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή Γερμενή κατέληξαν πάλι να σπριντάρουν δίχως αύριο), σχεδιάζουν τον πλήρη αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, μέσω της επαναστατικής γυμναστικής