Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Ράδιο Νεάπολις: Οι διώξεις δεν θα σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Ελλήνων! ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Σταύρο Δεληγιάννη στο Ράδιο "Νεάπολις 90,8 Fm" Καβάλας. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως στις συζητήσεις στην Βουλή για τον προϋπολογισμό εκστομίζονται αντικρουόμενα νούμερα για να μπερδεύεται και να μην καταλαβαίνει ο Ελληνικός Λαός.

Είναι τραγικό πως την ίδια ώρα που υπάρχουν ανεξόφλητα χρέη λόγω αδυναμίας πληρωμής 91 δισ. ευρώ προς το Δημόσιο, η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες επιπλέον 51 δισ. ευρώ από φόρους! Τον λογαριασμό θα πληρώσει πάλι ο φτωχός λαός με τους άδικους έμμεσους φόρους. Το συμπέρασμα είναι πως δεν βγαίνει ο λογαριασμός.
Το γεγονός ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις εναντίον της κυβέρνησης, το χαρακτήρισε ως πρωτοφανές "παπατζηλίκι". Το ίδιο κάνει και η ομάδα των "53" που δήθεν αντιτίθεται στην κυβέρνηση και στο τέλος ψηφίζουν τα μνημονιακά μέτρα. Υπογράμμισε πως η λαϊκή αντίδραση απέναντι σε αυτόν τον μνημονιακό ορυμαγδό δυστυχώς σαμποταρίστηκε από τους γνωστούς προβοκάτορες.
Παράλληλα, επεσήμανε πως τα μηνύματα από την Ευρώπη είναι ελπιδοφόρα, καθώς οι τοκογλύφοι καταρρέουν. Ακόμη, υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή υποστήριξε την εκλογή Τραμπ λόγω των πατριωτικών θέσεων του και της πρόθεσής του να αποκαταστήσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία.
Αναφορικά με την σκευωρία Σαμαρά και τις συνεχιζόμενες διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών τόνισε πως όλα έγιναν για τις ψήφους. Τελικά οι παράνομες διώξεις δεν σταμάτησαν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Ελλήνων, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: "το ατσάλι όσο το χτυπάς, δυναμώνει"!
Για την παρουσία στο Καστελόριζο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως είναι περήφανος για την επιλογή του να παρευρεθούν εκεί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε να εμψυχώσουν τους Έλληνες που "φυλάττουν Θερμοπύλες". Ήταν χρέος και καθήκον της Χρυσής Αυγής να βρεθεί εκεί ως απάντηση στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αν δεν είχε τους περιοριστικούς όρους, ο Ν. Μιχαλολιάκος θα πήγαινε και ο ίδιος στα ακριτικά νησιά.
Για το μείζον ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης επεσήμανε πως η κυβέρνηση τα έχει εντελώς χαμένα, καθώς 13.000 λαθρομετανάστες αγνοούνται από τα "hot spot"!
Τέλος, δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και θα σταθεί όρθια, διαθέτοντας μια στιβαρή εθνική ηγεσία και όχι τις μαριονέτες των ξένων τοκογλύφων.