Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας και Πίστη ως την Νίκη! Βραχεία ανασκόπηση δράσεων του έτους που πέρασε


Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας και Πίστη ως την Νίκη! Βραχεία ανασκόπηση δράσεων του έτους που πέρασεΤο 2016 αποτέλεσε για τον Ελληνισμό ακόμα μια χρονιά μνημονιακής δυστυχίας. Για τους Έλληνες Εθνικιστές όμως, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν γεμάτοι ΑΓΩΝΑ για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδας μας.
Δεκάδες πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια, πορείες, ενημερωτικές εξορμήσεις, κοινωνικές δράσεις, ομιλίες στα μικρά «κάστρα» των Τοπικών μας Οργανώσεων και άλλα πολλά…
Ένα τεράστιο πολιτικό και ιδεολογικό έργο που παράγεται με την ατσάλινη θέληση των στελεχών, των μελών και των φίλων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι περιφρονούν με περηφάνια την λάσπη των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και υψώνουν τα εθνικιστικά λάβαρα σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που κυριάρχησε στους δρόμους την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας σε λίγες ώρες… Την ώρα που οι κομματικές νεολαίες διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα σε… πάρτι και η Αριστερά περιορίζεται στον μαγικό κόσμο των… διορισμών, χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες έσπασαν την συνωμοσία της σιωπής και διέδωσαν την Φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού.
Για εμάς τίποτα δεν θα αλλάξει με την έλευση του νέου έτους. Ένας ολόκληρος λαός μας περιμένει, ένας λαός που δεν πιστεύει πλέον τα ψέματα της τηλεόρασης και των χρεοκοπημένων φυλλάδων, ένας λαός που χρειάζεται ΟΡΑΜΑ και ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ την οποία μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να του προσφέρει!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αλλά προπάντων… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! 
Ακολουθεί βραχεία ανασκόπηση των δράσεων του 2016, από την οποία ελέω όγκου επιλέχτηκε ενδεικτικά μία εκδήλωση ανά μήνα και είναι σίγουρο πως πολλές αξιόλογες δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος λείπουν από αυτήν. 
Ιανουάριος: Χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών εναντιώνονται στις απαγορεύσεις και στην συμπόρευση κράτους και παρακράτους τιμώντας τους Ήρωες των Ιμίων
Φεβρουάριος: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Αγροτών σε ολόκληρη την Ελλάδα
Μάρτιος: 8ο Συνέδριο Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή – Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Απρίλιος: Συγκέντρωση στον Πειραιά ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας!
Μάιος: “Η Πόλις εάλω”: Χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών τίμησαν την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης
Ιούνιος: Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν κεντρική πλατεία της Καλαμάτας για την ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου
Ιούλιος: Χρυσή Αυγή: Η μόνη πολιτική δύναμη που τιμά τους Ήρωες της Κύπρου μας – Πάγιο Αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της προδοσίας!
Αύγουστος: Στο Βίτσι έληξε ο Συμμοριτοπόλεμος το 1949 – Σήμερα οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν μία μάχη κατά των κομμουνιστών, που πλέον κυβερνάνε τη χώρα!
Σεπτέμβριος: Στο Ιερό Πεδίο των Ηρώων στις Αιώνιες Θερμοπύλες του Ελληνισμού οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τον Όρκο Πίστης στην Πατρίδα και Ακατάπαυστου Αγώνα
Οκτώβριος: Στον Βοτανικό η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής
Νοέμβριος: Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Χιλιάδες Ελλήνων στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες Συναγωνιστές μας!
Δεκέμβριος: Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εθνοπροδοτική εκδήλωση στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ με συμμετοχή τούρκων, σκοπιανών και της ελλαδικής κυβέρνησης του Σύριζα.