Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει το αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής από τους τούρκους


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει το αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής από τους τούρκους
Επιστολή προς όλα τα κόμματα απέστειλε το Δίκτυο Αναγνώρισης Γενοκτονιών, αξιώνοντας την αναγνώριση από την Βουλή της Γενοκτονίας των Ασσυρίων και την ανέγερση μνημείων για την Γενοκτονία των Χριστιανικών λαών της Ανατολής από τους τούρκους.

Εμείς από την πλευρά να δηλώσουμε ότι στηρίζουμε στην ολότητά του το αίτημα του Δικτύου Αναγνώρισης Γενοκτονιών, αφού η Ιστορία δεν παραγράφεται, ούτε «αμβλύνονται» οι «γωνίες» της. Αντιθέτως οφείλει να αποτελεί πυξίδα των λαών για το μέλλον.
Αντιθέτως, καταγγέλλουμε το πολιτικό σύστημα διότι εν έτει 2016 αυτά τα προφανή που ζητάει το Δίκτυο Αναγνώρισης Γενοκτονιών δεν έχουν γίνει προ πολλού πραγματικότητα. Και για να να λέγεται η αλήθεια, όλα αυτά δεν έχουν γίνει πραγματικότητα λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων και της συνεχούς υποχωρητικότητας απέναντι στους "γείτονες", διότι δεν συνάδουν τα "ζεϊμπέκικα" του πολιτικού κατεστημένου με τους τούρκους με τα μνημεία Αναγνώρισης των Γενοκτονιών.
Συνεπώς, έτσι δίδεται μία ακόμα διάσταση στο πάγιο αίτημα για άρδην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και απαλλαγή από τον κλοιό των ξενόδουλων που κυβερνούν τη χώρα.