Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Εφημερίδα “Εστία”: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν διαρκώς


Εφημερίδα “Εστία”: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν διαρκώς
Όλη την ουσία της υποκρισίας που διέπει τους επίορκους πολιτικούς απατεώνες του «συνταγματικού τόξου» και την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής αναλύει η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» μέσα σε λίγες μόλις λέξεις.

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Παρανομούντες», γράφει τα εξής: «Πέρα όμως από την Σημαία, ο κ. Παρασκευόπουλος ετάραξε τα νερά και με την αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Οπότε σύμπαν το πολιτικό σύστημα έσπευσε για μία ακόμη φορά να εξορκίσει τον “ναζισμό”. Όμως,  είτε μας αρέσει είτε όχι, η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο σε δύναμη κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου και εκπροσωπεί  μία μερίδα Ελλήνων ψηφοφόρων που, δημοσκοπικώς, δεν φαίνεται να βαίνει μειουμένη. Εκ του Συντάγματος και εκ του νόμου πρέπει να απολαύει συγκεκριμένων δικαιωμάτων, τα οποία συστηματικών της αρνούνται κατά παράβαση πάσης αρχής δικαίου. Κατά τα λοιπά, οι παρανομούντες επικαλούνται τους… θεσμούς».
«Σφάξιμο» με το… γάντι από την «ΕΣΤΙΑ» για όλους εκείνους τους θλιβερούς υποκριτές, οι οποίοι παριστάνουν τους υπερασπιστές της Δημοκρατίας, αλλά στην πραγματικότητα την βιάζουν συστηματικά, με την πλήρη καταπάτηση και του παραμικρού δικαιώματος της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου.
Εκεί, δηλαδή, όπου οι εκπροσωπούντες τους θεσμούς φροντίζουν να τους παραβιάζουν, παρανομώντας με τον πλέον αισχρό τρόπο.