Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ν. Γ . Μιχαλολιάκος στο Blue Sky: Καμία σύμπλευση της Εθνικιστικής Χρυσής Αυγής με τον μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα.
Σημείωσε αρχικά την στάση του κόμματος να υπερψηφίσει την τροπολογία για την καταβολή έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους, τονίζοντας πως η θετική ψήφος ήταν επιβεβλημένη και ότι η Χρυσή Αυγή εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία δεν κάνει τακτικισμούς.
Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά υπέρ της ρήξης με τους τοκογλύφους δανειστές και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν Σόιμπλε για το πώς θα μοιράσει επιδόματα στους Έλληνες.

Παράλληλα, επεσήμανε εμφατικά πως δεν υπάρχει καμία σύμπλευση της Εθνικιστικής Χρυσής Αυγής με τον μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως στις 14 Αυγούστου 2015 η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το αριστερό Μνημόνιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου περί "εκδημοκρατισμού" τόνισε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος δημοκρατικά βρίσκεται στην Βουλή με την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που τον στηρίζουν.
Αναφορικά με την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αθώοι, ζητώντας την άμεση απονομή δικαιοσύνης.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως είναι περήφανος για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ ενάντια στους πράκτορες της Άγκυρας που επιβουλεύονται την Θράκη, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αντίθεση του στην συνεχή υποχωρητικότητα των κυβερνήσεων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.
Τέλος, επανέλαβε την πρότασή του ότι στις 31 Ιανουαρίου η Βουλή οφείλει να τιμήσει τους τρεις Ήρωες Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν στα Ίμια, στέλνοντας εκεί αποστολή Βουλευτών και υψώνοντας την Ελληνική Σημαία.