Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Ξάνθη Channel - BINTEO


O Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Τένη Καμαρίδη στην πολιτική εκπομπή "ανοιχτή γραμμή" στο Ξάνθη Channel.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά το διάγγελμα παροχολογίας του Τσίπρα, παρομοιάζοντας το με το "λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι αυτό δεν αλλάζει την σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό θα υπάρχουν περικοπές στους συνταξιούχους άνω των 500 εκατ. ευρώ. Είναι προφανές πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να διατηρήσει κάποιο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται σε ραγδαία πτώση.
Για την περίπτωση των τούρκων αξιωματικών που διώκονται από το καθεστώς Ερντογάν σημείωσε πως χρήζουν πολιτικού ασύλου. Για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο επεσήμανε πως όλη η επιτροπή Άμυνας ήταν καλεσμένη, αλλά οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων επέλεξαν να μην παρευρεθούν.
Σημείωσε ακόμη πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι συνεπείς στους Εθνικούς Αγώνες στην Θράκη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, την στιγμή που οι εκάστοτε κυβερνήσεις υποχωρούν συνεχώς απέναντι στους γείτονες που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.
Για την Χρυσή Αυγή η Θράκη είναι προτεραιότητα, καθώς αποτελεί την προφυλακή του Ελληνισμού. Τέλος, δήλωσε πως ένας Εθνικιστικός άνεμος αλλάζει την Ευρώπη, στην οποία εντάσσεται βεβαίως και η Ρωσία.
Καταλήγοντας, τόνισε με έμφαση: "Θα τα καταφέρουμε ως Έθνος αρκεί να είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική!"