Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στο Extra Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά σε πολιτική εκπομπή του Extra Κύπρου, όπου καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε αρχικά πως ήταν εξαιρετικά άστοχη η δήλωση του Προέδρου της Κύπρου, Αναστασιάδη ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρονται οι Έλληνες και να μην έχουν λόγο για όσα συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.

Υπενθύμισε πως η Κύπρος είναι Ελλάδα και ότι το Κυπριακό είναι ζήτημα τουρκικής εισβολής και κατοχής του νησιού. Επιπλέον, επισήμανε την λανθασμένη τακτική Αναστασιάδη να συνομιλεί απευθείας με τον κατοχικό ηγέτη Ακιντζί, υποβιβάζοντας έτσι την Κύπρο από κράτος σε κοινότητα.
Στην συνέχεια κατέκρινε τον Πρόεδρο της Κύπρου που απέφυγε να τον συναντήσει στην Αθήνα και τον κάλεσε πριν συμφωνήσει οτιδήποτε για το Κυπριακό να λάβει υπόψη του την γνώμη του Λαού.
Τέλος, συμφώνησε με την άποψη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου πως "αν είναι να βρεθεί τέτοια λύση, όπως αυτή που μαγειρεύει ο Αναστασιάδης, καλύτερα να μην βρεθεί λύση" και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Αγώνας του ΕΛΑΜ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι νικηφόρος, όπως και στις πρόσφατες βουλευτικές.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστος Χρίστου παρουσίασε τις θέσεις του ΕΛΑΜ για το Κυπριακό, εξήγησε του στάση του κόμματος να αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο και συνομίλησε ζωντανά με τηλεθεατές.