Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η «αλληλέγγυα» δήμαρχος της Ρώμης προειδοποιεί για ενδεχόμενο ταραχών μεταξύ φτωχών Iταλών και λαθρομεταναστών


Η «αλληλέγγυα» δήμαρχος της Ρώμης προειδοποιεί για ενδεχόμενο ταραχών μεταξύ φτωχών Iταλών και λαθρομεταναστών
Τα προβλήματα του λεγομένου «προσφυγικού» ταλανίζουν και την γειτονική Ιταλία, με την πρωτεύουσά της να βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη. Η δήμαρχος της Ρώμης προειδοποίησε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεσπάσουν ταραχές μεταξύ των φτωχών ιταλών της Ρώμης και του αυξανόμενου αριθμού (λαθρο)μεταναστών.

Κινούμενη στο γνωστό «αλληλέγγυο» κλίμα που προστάζει η «πολιτική ορθότητα», η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι έκανε έκκληση στην… ανθρωπιά των Iταλών, μιλώντας για την ανάγκη να καλωσορίζονται οι «πρόσφυγες» με «ζεστασιά, στέγη και διαμονή»!
Η αφορμή για τις δηλώσεις αυτές της δημάρχου έγιναν λόγω ενός περιστατικού, το οποίο συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, θα δινόταν σε μια οικογένεια μαροκινών ένα δημοτικό διαμέρισμα για να μείνουν, αλλά οι Iταλοί γείτονές τους ξεσηκώθηκαν για την πρόθεση αυτή της δημάρχου.
Μιλώντας η ίδια, στο γνωστό εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστικό» προφίλ της, δήλωσε ότι «Αυτές οι συμπεριφορές, δυστυχώς, προσβάλλουν την αξιοπρέπειά μας ως δημάρχους και λαό», θυμίζοντας αναλόγου επιπέδου αντιδράσεις και στην Ελλάδα βολεμένων «αντιρατσιστών». Συνέχισε, λέγοντας ότι "είναι εξαιρετικά εύθραυστη η κατάσταση στα προάστια της Ρώμης μεταξύ των φτωχοποιημένων Iταλών και των μεταναστών". Ιταλών, οι οποίοι βλέπουν ότι ενώ κανείς δεν νοιάζεται για την δική τους δραματική κατάσταση, αντιθέτως σπεύδουν να εξυπηρετήσουν τους λαθρομετανάστες που παράνομα έρχονται στην Χώρα τους.
Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις στην Χώρα μας μόνο τυχαία δεν είναι…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ