Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο TV Κόσμος Αιγαίου: Να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στους δανειστές και την τουρκική προκλητικότητα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από πολιτική εκπομπή του ΤV Κόσμος, το οποίο εκπέμπει στο Κεντρικό και Νότιο Ανατολικό Αιγαίο.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, σημειώνοντας αρχικά πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανένα σχέδιο για την χώρα και θα υποταχθεί για ακόμη μια φορά στις επιταγές των δανειστών, καθώς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά την παραμονή στην εξουσία.

Υπογράμμισε πως η πολιτική των Μνημονίων είναι αδιέξοδη και δεν υπάρχει άλλη λύση από την ρήξη, αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πολιτική βούληση.
Επεσήμανε πως η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και να μην υποχωρεί συνεχώς. Αναφορικά με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής υπενθύμισε πως ήταν αποτέλεσμα μιας σκευωρίας του κυκλώματος Σαμαρά.
Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε πως με την ενεργοποίηση του "Δουβλίνο ΙΙ" η Πατρίδα μας κινδυνεύει να γίνει ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών και η Ελλάδα πρέπει να κλείσει άμεσα τα σύνορά της και να απελάσει όλους τους παράνομα εισερχόμενους στην χώρα.
Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης να ενωθούν σαν μια γροθιά απέναντι στους τοκογλύφους δανειστές και την τουρκική προκλητικότητα.