Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Το παραδέχεται και το Σαμαρικό antinews: Σύριζα και Χρυσή Αυγή παλεύουν για τη δεύτερη θέση!


Το παραδέχεται και το Σαμαρικό antinews: Σύριζα και Χρυσή Αυγή παλεύουν για τη δεύτερη θέση!
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί στις φανερές –αυτές που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ- δημοσκοπήσεις το παρδαλό συνονθύλευμα των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται πως καταλαμβάνει καθαρά τη δεύτερη θέση, αλλά κατά πόσο ισχύει ακόμα αυτό;
Πάντως, το διαδικτυακό όργανο του κυκλώματος Σαμαρά (που είναι σαφές ότι έχει επαρκή πληροφόρηση για τις λεγόμενες «κρυφές» δημοσκοπήσεις – αυτές που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων, των ξένων πρεσβειών, επιχειρηματιών και λοιπών), γράφει ότι ήδη γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση, προφανώς μεταξύ των συριζαίων και της Χρυσής Αυγής!

Η αποκάλυψη υπάρχει σε άρθρο υπό τον τίτλο «Γιατί η ΝΔ να πρέπει να δεχθεί μια εγκληματική συμφωνία αποικιοκρατικού τύπου;» και έχει ως εξής:
«Τώρα έρχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πάρει αποφάσεις για το μέλλον των επόμενων γενεών. Να δεσμευτεί δηλαδή ο Κυριάκος ή όποιος άλλος θα γίνει πρωθυπουργός από το 2019 και μετά, να κόψει μισθούς και συντάξεις. Άραγε θα κάνει μια συμφωνία η κυβέρνηση που θα λέει ότι ο κόφτης απενεργοποιείται αν η οικονομία πάει καλύτερα του αναμενόμενου; Και γιατί να έχει δικαίωμα μια κυβέρνηση η οποία στις δημοσκοπήσεις παλεύει για τη δεύτερη θέση, να αποφασίζει για τόσο κρίσιμα θέματα;».
Κι αν αυτή τη στιγμή γίνεται μάχη, τι θα γίνει άραγε μετά από λίγους μήνες; Μήπως η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερη και με διαφορά;