Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Εκατοντάδες ΕΛΑΜίτες από την Λευκωσία έστειλαν μήνυμα στην Γενεύη: Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Φωτορεπορτάζ


Εκατοντάδες ΕΛΑΜίτες από την Λευκωσία έστειλαν μήνυμα στην Γενεύη: Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Φωτορεπορτάζ
Με την παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών στο κέντρο της Λευκωσίας ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδη Αντιομοσπονδιακή εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Στο κέντρο της πρωτεύουσας ήχησε πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά το σύνθημα «Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί – Η Κύπρος Δεν Πωλείται Είναι Ελληνική», στέλνοντας το μήνυμα στην Γενεύη πως καμία «λύση» ομοσπονδίας δεν θα γίνει ανεχτή σε χώμα που ποτίστηκε με αίμα Ελληνικό.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους χειρισμούς Νίκου Αναστασιάδη και Αλέξη Τσίπρα στο Κυπριακό. Τόνισε παράλληλα πως την δεδομένη στιγμή η μοναδική φωνή που αντιστέκεται σθεναρά στα σχέδια της Αγγλικής και Τουρκικής διπλωματίας είναι αυτή του ΕΛΑΜ, που μέσα στους δρόμους στέλνει το μήνυμα για να ακουστεί μέχρι την Γενεύη πως Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο να δονεί την ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Τον Εθνικό Ύμνο που ο Νίκος Αναστασιάδης επιθυμεί με την υπογραφή του να καταργήσει, οι ΕΛΑΜίτες όμως του απαντάμε: ΒΓΑΛΤΟ ΑΠ’ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ