Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην “Εγνατία Τηλεόραση”: Επίλυση του Κυπριακού με εφαρμογή Εθνικής πολιτικής - ΒΙΝΤΕΟ


Για το θέμα του Κυπριακού τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο δελτίο ειδήσεων του "ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" με αφορμή τους εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς του προέδρου Αναστασιάδη και τον παράλληλο αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το εν λόγω μείζον εθνικό θέμα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον πρόεδρο της Κύπρου για την υπόδουλη στάση του απέναντι στις παράλογες αιτιάσεις των Τούρκων, οι οποίοι κάνουν λόγο για κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την μετατροπή της σε ένα "διζωνικό ομόσπονδο" κράτος.
Επίσης, τόνισε πως η νομιμοποίηση του Αττίλα είναι μια πράξη εθνικά απαράδεκτη και μοναδική επίλυση του Κυπριακού θα μπορούσε να επιτευχθεί μονάχα με την εφαρμογή Εθνικής πολιτικής, την οποία εγγυάται η Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς, όμως, η εθνική αλήθεια που εκφράζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τα συμφέροντα τόσο των μπολσεβίκων που κυβερνούν την πατρίδα μας όσο και με αυτά της ψευτοδεξιάς που κάνει επικύψεις στην Αριστερά, εξ ου και ο παράνομος αποκλεισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσιο διάλογο, πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που άπτεται της πατριωτικής συνείδησης όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.