Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δεν πρόλαβε να διατάξει το «αντισυστημικό» ΚΚ€ - Το κράτος του μνημονίου εκτέλεσε: «Νόμιμη» η άρνηση των κομμουνιστών να ελεγχθούν τα οικονομικά τους


Δεν πρόλαβε να διατάξει το «αντισυστημικό» ΚΚ€ - Το κράτος του μνημονίου εκτέλεσε: «Νόμιμη» η άρνηση των κομμουνιστών να ελεγχθούν τα οικονομικά τους
Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚ€ δήλωνε ευθαρσώς, ύστερα από ερώτηση του Συναγωνιστή Καρακώστα, ότι αρνείται να υπακούσει στον νόμο και ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν πρόκειται να δώσει τα ονόματα των χρηματοδοτών του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του κράτους εμπρός σε αυτή την προφανή παρανομία του ΚΚ€. Αντί, όμως, να στείλει τους οικονομικούς εισαγγελείς να πάρουν με το ζόρι, όπως ο νόμος ορίζει, τα ονόματα των χρηματοδοτών, έβαλε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να γνωμοδοτήσει θετικά για την καθιέρωση της ανωνυμίας στα κουπόνια των πολιτικών κομμάτων έως του ποσού των 50 ευρώ.
Και μην νομίζετε ότι αυτό είναι ένα τόσο αθώο ζήτημα, αφού μπορούν κάλλιστα οι βαλίτσες που έρχονται από τις off shore να περιέχουν πενηντάρικα, αντί για «μωβ» χαρτονομίσματα και έτσι να εξασφαλίζεται η ανωνυμία του μεγαλοχορηγού.
Και βεβαίως οι αιτιάσεις του ΚΚ€ ότι δεν δίνει τα ονόματα, γιατί θα καταλήξουν σε διώξεις κομμουνιστών είναι τουλάχιστον φαιδρές, αφού οι μόνοι διωκόμενοι κομμουνιστές σήμερα είναι οι απολυμένοι των κομματικών επιχειρήσεων του ΚΚ€!
Αντιθέτως, μόνο στην Χρυσή Αυγή το κράτος εξαπέλυσε εξαντλητικούς ελέγχους και διώξεις εναντίον όποιου είχε δώσει έστω και μία... πατάτα για διανομή τροφίμων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Παρόλα αυτά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών απεδείχθη ταυτοχρόνως αδαμάντινο ως προς την καθαρότητα και ατσαλένιο ως προς το ότι οι Εθνικιστές δεν λύγισαν, παρά τις μεθοδεύσεις.