Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Χούντα του Μνημονίου με... δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες!

Η Χούντα του Μνημονίου με... δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες!
Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας «ξεφεύγοντας» τελείως, και δείχνοντας το σοβιετικό σκεπτικό τόσο αυτού όσο και των ομοίων του, δήλωσε με απύθμενο θράσος σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι ξενοδόχοι δεν πρέπει να πιστεύουν πως τα ξενοδοχεία είναι και σπίτι τους!

Προχωρώντας ακόμη παραπέρα, δεν δίστασε σε μία άλλη ραδιοφωνική εκπομπή να δηλώσει ότι προκειμένου να στεγαστούν οι (λαθρο)μετανάστες και οι «πρόσφυγες», η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμα και την επίταξη! Ποια ιδιωτική περιουσία, ποια ελευθερία επιλογής και λοιπά κουραφέξαλα; Ο απίθανος αυτός τύπος, τον οποίο η απόλυτη παρακμή της χρόνιας καθεστωτικής πολιτικής της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» οδήγησαν σ’ ένα κατεξοχήν κρίσιμο θεσμικό πόστο, απέδειξε ότι η ανευθυνότητα και η επικινδυνότητα του μπολσεβικισμού παραμένει νεκροζώντανη, έστω και με «ροζ» καπιταλιστικό και μνημονιακό περιεχόμενο.
Μπερδεύοντας την κολεκτιβοποίηση των αλήστου μνήμης σταλινικών καθεστώτων που κατέστρεφαν τις ζωές και τις περιουσίες δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, σε όσα σημεία της υφηλίου επιβλήθηκε βιαίως η κόκκινη πανούκλα, με έναν αόριστο και γενικόλογο «ανθρωπισμό», ο Μουζάλας δείχνει το μέγεθος της παρακμιακής σήψης της αριστερής σκέψης. Δεν θα διαφωνήσουμε, πάντως σε ολοκληρωτικό βαθμό με το σκεπτικό περί επίταξης. Αρκεί αυτή η επίταξη να αφορά τα σπίτια και τις βίλες των κάθε λογής «αλληλέγγυων», «αντιρατσιστών».
Όλα αυτά τα «νούμερα», οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», αλλά κυρίως οι καλά μισθοδοτούμενοι από «άγνωστες» πηγές που κραυγάζουν τα γνωστά ανεδαφικά και ασόβαρα συνθήματα για «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών», «άσυλο στους πρόσφυγες», «γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο» κ.τ.λ., ας δείξουν εμπράκτως την συμπαράσταση στα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Σρι Λάνκα και αλλού. Ας τους φιλοξενήσουν επ’ αόριστον στα δικά τους ευρύχωρα και πολυτελή σπίτια και ας πραγματοποιήσουν εκεί όσες… ανταλλαγές πολιτιστικών απόψεων θέλουν.
Μπορεί, βεβαίως, κάποιοι ελάχιστοι γραφικοί «δικαιωματάκηδες» στο παρελθόν να θεώρησαν την λαϊκή ρήση αντίστασης «να τους πάρετε στα σπίτια σας» ως… ρητορική μίσους (!), προφανώς επειδή οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω και όλος ο υπόλοιπος Ελληνικός Λαός «τα κορόιδα» που θα υποστούν την υποχρεωτική γειτνίαση και συγκατοίκηση με τους λαθρομετανάστες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η τόσο καλοσυνάτη ψυχή όλων των υπολοίπων «ανθρωπιστών» θα αγαλλιάσει και μόνο στο σκεπτικό ότι θα ζήσουν επί μακρόν στο ίδιο σπίτι με τους αξιολάτρευτους «πρόσφυγες»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ