Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι αγρότες ετοιμάζονται για αγώνες και οι ΚΚέδες για να τους πουλήσουν!


Οι αγρότες ετοιμάζονται για αγώνες και οι ΚΚέδες για να τους πουλήσουν!
Όπως φαίνεται, ο κύβος ερρίφθη και πρώτοι οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις.
Μάλιστα, το επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, θα γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους δρόμους, στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Εδώ βεβαίως χρειάζεται προσοχή, για να μην επαναληφθεί η προδοσία με την «συμφωνία των τρακτέρ», της προηγούμενης μεγάλης πανελλαδικής κινητοποίησης των αγροτών. Η κινητοποίηση εκείνη είχε φέρει σε απελπιστική κατάσταση τους συριζοψεκασμένους λακέδες της Μέρκελ, λόγω των συνεχών εισβολών των αγωνιζόμενων αγροτών στις γιάφκες τους (στα γραφεία των τοπικών τους οργανώσεων) και σε εκδηλώσεις τους. 
Εν τέλει, βρέθηκαν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του ΚΚΕ, οι οποίοι πρόδωσαν συνειδητά (με τα ανάλογα ανταλλάγματα βεβαίως…) τον ηρωικό αγώνα των αγροτών και διέσωσαν την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των συντρόφων τους πρώην κνιτών και των συνοδοιπόρων τους, με την συγκέντρωση-φιάσκο στην πλατεία Συντάγματος και επισφράγισαν την προδοσία τους με συνάντηση, τις επόμενες μέρες, με τον κατοχικό πρωθυπουργό, τον οποίο κέρασαν… τσίπουρα.
Αγρότες, απομονώστε εξ’ αρχής τα πουλημένα τομάρια του ΚΚΕ που θα ξαναεμφανιστούν στους αγώνες σας ως… «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να τους προδώσουν ξανά!