Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

«Σικάγο» έγιναν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με σωρεία κλοπών και ληστειών!


«Σικάγο» έγιναν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με σωρεία κλοπών και ληστειών!
Μέχρι πρότινος, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήταν οάσεις ησυχίας, χωρίς αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και τα λοιπά. Κι όταν που και που γινόταν καμμιά μικροκλοπή (για ληστεία ούτε λόγος…) ήταν είδηση. Μέχρι που πλάκωσαν τα «προσφυγάκια» και η εγκληματικότητα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στα άλλοτε ασφαλή νησιά μας.
Ρίξτε μια ματιά στο χθεσινό αστυνομικό δελτίο, για να καταλάβετε τι τραβάνε οι νησιώτες…
Περίπτωση 1η:

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Χίο, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας υπήκοος Συρίας ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, ενώ κατηγορείται επίσης για την εμπλοκή του σε υπόθεση κλοπής.
Πιο συγκεκριμένα, όπως διακριβώθηκε, προχθές τα ξημερώματα στην πόλη, ο 21χρονος πλησίασε πεζός μία 22χρονη ημεδαπή η οποία κινούταν σε δημοτική οδό και με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ.
Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι προ δεκαημέρου στην παραπάνω περιοχή, ο ίδιος δράστης, από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, είχαν αφαιρέσει από την κατοχή μίας 20χρονης ημεδαπής, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 450 ευρώ.
Περίπτωση 2η...
Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net