Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς: Κατηγορούμενη για κακουργήματα τοποθετήθηκε επικεφαλής του Υπερταμείου Ξεπουλήματος


Το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς: Κατηγορούμενη για κακουργήματα τοποθετήθηκε επικεφαλής του Υπερταμείου Ξεπουλήματος
Προ ολίγων ημερών διορίστηκε το ΔΣ του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, που αποτελούσε μία από τις βασικές δεσμεύσεις της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Η σύσταση αυτού του ΔΣ αναδεικνύει για άλλη μία φορά το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς έναντι των προηγούμενων ταγών της κλεπτοκρατίας.
Παλαιότερα, η ΝΔ και το Πασόκ διόριζαν ανθρώπους που κατέληγαν κατηγορούμενοι για σωρεία σκανδάλων και έκλεβαν τον Ελληνικό Λαό. Η αριστερά πρωτοτύπησε και διόρισε μία ήδη κατηγορούμενη για σωρεία κακουργημάτων, προφανώς υπό το σκεπτικό ότι... δεν θα το ξανακάνει.

Ο λόγος για την τοποθέτηση της Ράνιας (Ουρανίας) Αικατερινάρη, κόρη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, στην θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, δηλαδή το γνωστό Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Η κόρη της βουλευτού του Σύριζα διώκεται για κακουργηματικής φύσεως αδικήματα σε δυο διαφορετικές υποθέσεις και μάλιστα αυτές τις ημέρες κάθεται στο εδωλιο για το σκάνδαλο της ΓΕΝΟΠ-ΤΟΥΡΣ.
Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. 1148/2015 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών η Αικατερινάρη διώκεται για το αδίκημα (κακούργημα) της άμεσης συνέργειας σε απιστία σχετική με την υπηρεσία. Μάλιστα αυτές τις ημέρες κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην δίκη για τα διαβόητα ΓΕΝΟΠ-ΤΟΥΡΣ που διεξάγεται χωρίς την παρουσία της ΔΕΗ η οποία αρνήθηκε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, προφανώς για να διευκολύνει την υπεράσπιση της «συντρόφισσας».
Αυτή δεν είναι η μοναδική εμπλοκή της Αικατερινάρη σε σκανδαλώδη υπόθεση. Αντίθετα η κόρη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ είναι κατηγορούμενη και για το εργοστάσιο-φάντασμα της ΔΕΗ στην Ρόδο για το οποίο δαπανήθηκαν 75 εκ. Ευρώ χωρίς να μπει ένας λίθος.
Η δίωξη ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Σοφία – Μαρία Βαΐτση, σε βάρος δύο προέδρων της Δημόσιας Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και τεσσάρων μελών του διοικητικού της συμβουλίου.
Και για να μαθαίνουμε και την προέλευση των λέξεων, σύντροφος είναι αυτός με τον οποίο «τρως» μαζί. Η μαγεία της ελληνικής γλώσσας, στην εποχή Σύριζα – Ανέλ.