Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Απόλυτη υποτέλεια από τον Λεβέντη στους διεθνείς τοκογλύφους: «Ναι σε όλα» προτρέπει ο φραπεδολόγος


Απόλυτη υποτέλεια από τον Λεβέντη στους διεθνείς τοκογλύφους: «Ναι σε όλα» προτρέπει ο φραπεδολόγος
Συνεχίζοντας τον δρόμο της απόλυτης υποτέλειας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, ο γραφικός πρώην τηλεοπτικός διασκεδαστής επί χρόνια του Ελληνικού Λαού κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, Βασίλης Λεβέντης, έδωσε και πάλι τα διαπιστευτήρια υπακοής απέναντί τους.
«Ναι σε όλα» προτρέπει την κυβέρνηση να πει στους δανειστές η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και να «παραμείνει η χώρα στο ευρώ». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του μορφώματος του Λεβέντη, «προτεραιότητα είναι να γίνει η συμφωνία με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ και η συμφωνία αυτή να περιλαμβάνει εργασιακά, συνταξιοδοτικό, πλεονάσματα μέχρι το 2018, και πέραν του 2018, ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ».

Αφού υπενθυμίσουμε στο ανεπανάληπτο αυτό «νούμερο» της εγχώριας πολιτικής σκηνής ότι οι… προβλέψεις του για εκλογές στις 12 ή 19 Ιανουαρίου απέτυχαν για μια ακόμη φορά, δείχνοντας έτσι ότι η πολιτική του αντίληψη θυμίζει θερμοκρασίες Κατάρας και Νευροκοπίου στο καταχείμωνο, δεν μας προξενεί πλέον καμία εντύπωση η συνειδητή ταύτισή του με τους αιματορουφήχτρες της Πατρίδας και του Λαού.
Η προσήλωση στο ευρώ και η φετιχοποίησή του μετρά (και) γι’ αυτόν τον πολιτικά φαιδρό τύπο πολύ περισσότερο από την απομύζηση του Ελληνικού Έθνους.
Με δεδομένο τον σίγουρο καταποντισμό του στις επόμενες εκλογές και την οριστική πολιτική του εξαφάνιση, ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τον θλιβερό αυτόν τύπο ως έναν ευκαιριακό πολιτικάντη του φραπέ και της πίτσας, ο οποίος κερδίζοντας τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, και τα οποία σε πολιτικό χρόνο μεταφράζονται σε λίγα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, επανήλθε στην συνέχεια στον μόνιμο ρόλο που τον καθιέρωσε ως τον μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό διασκεδαστή του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ