Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο γεγονός: τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν τα Ίμια - Μόνη λύση το Ελληνικό Casus Belli - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Έκτακτο γεγονός: τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν τα Ίμια - Μόνη λύση το Ελληνικό Casus Belli - 3 ΒΙΝΤΕΟ
Θρασύτατη τουρκική πρόκληση στα Ίμια: Μοναδική απάντηση ένα Ελληνικό casus belli
«Επετειακή» πρόκληση στα Ίμια επεχείρησαν οι τούρκοι παραμονές της θλιβερής επετείου. Η θρασύτατη πρόκληση στην περιοχή των Ιμίων ήρθε το πρωί της Κυριακής (29.01.2017) όταν οι Τούρκοι έστειλαν φουσκωτά με Τούρκους βατραχανθρώπους.

Όπως ανέφεραν πηγές του ΓΕΕΘΑ, 2 φουσκωτά σκάφη εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί να προσεγγίζουν την συγκεκριμένη περιοχή προερχόμενα από τις ακτές της Αλικαρνασσού.
Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ μεταδίδει πως μέσα στο τουρκικό σκάφος βρισκόταν και ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Hulusi Akar. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η ένταση διήρκεσε μισή ώρα, πριν το σκάφος που μετέφερε τον Τούρκο στρατηγό επιστρέψει στην Αλικαρνασσό.
Η πυραυλάκατος "Κραταιός" του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έσπευσε στο σημείο και μέσω ασυρμάτου κάλεσε τους Τούρκους να αποχωρήσουν από την περιοχή. Το περιστατικό έληξε μέσα σε λίγα λεπτά αλλά δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού παραμένουν στο σημείο.
Όπως έχει αναφέρει η Χρυσή Αυγή, τόσο με ομιλία του Αρχηγού της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όσο και με το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της, όσο και με την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην χθεσινή εκδήλωση των Ιμίωνη μοναδική απάντηση μπορεί να είναι ένα ελληνικό casus belli ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα.
Όμως τέτοιες εθνικές πολιτικές απαιτούν θάρρος και προσήλωση στα Εθνικά Ιδανικά, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να προσφέρει. Ενδεικτικό της αληθείας αυτού το γεγονός ότι τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, που εδώ και καιρό προσπαθούν να υποβαθμίσουν την τουρκική απειλή, κρύβονται εμπρός στις κλιμακούμενες προκλήσεις των τούρκων, που έχουν ως αφετηρία τους την έκδοση των 8 τούρκων αξιωματικών.
Η συγκεκριμένη πρόκληση από πλευράς των τούρκων παρουσιάζεται ως επίσκεψη του ΑΓΕΕΘΑ τους στα Ίμια, γεγονός αποτελεί μια κατάφωρη προσβολή κατά της χώρας μας, από την στιγμή που οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες δεν τολμούν μία επίσκεψη επί εθνικού εδάφους. Θυμίζουμε την πρόσκληση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία αγνοήθηκε από τους ενδοτικούς πολιτικάντηδες.