Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Βουλιάζουν στα χιόνια οι δυστυχείς - Απολαμβάνουν την ζεστασιά τους οι “αλληλέγγυοι”! Οι “ανθρωπιστές” απαγόρευσαν την φωτογράφηση των χιονισμένων “hot spot”


Βουλιάζουν στα χιόνια οι δυστυχείς - Απολαμβάνουν την ζεστασιά τους οι “αλληλέγγυοι”! Οι “ανθρωπιστές” απαγόρευσαν την φωτογράφηση των χιονισμένων “hot spot”
Η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ κατάφερε - ενεργώντας για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων- να τους προσελκύσει στην Ελλάδα, τάζοντάς τους δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα.
Κι αφού τα κατάφεραν, τους πέταξαν σε ελεεινούς και τρισάθλιους καταυλισμούς, να ξεπαγιάζουν μέσα σε καλοκαιρινές σκηνές!
Υπό φοβερές και πρωτόγνωρες γι’ αυτούς συνθήκες (καθώς στις χώρες τους δεν έχουν δει χιόνι και δεν έχουν νιώσει τέτοιο κρύο…), καλούνται να επιβιώσουν οι ταλαίπωροι συνάνθρωποί μας, που παγιδεύτηκαν από τα κελεύσματα της νεοταξίτικης συριζοψεκασμένης «αλληλέγγυας» τσογλαναρίας, στα διάφορα hot spots, μετά την επέλαση του χιονιά.

Και την ίδια ώρα που αυτοί οι συνάνθρωποί μας υποφέρουν τα πάνδεινα...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net
Οι ανθρωπιστές της αριστεράς απαγόρευσαν την φωτογράφηση των χιονισμένων "hot spot"
Με σταλινικές μεθόδους προσπαθούν να κρύψουν την ξεφτίλα τους, καθώς προχώρησαν στην απαγόρευση λήψης φωτογραφιών από τον παγωμένο "hot spot" στη Μόρια της Λέσβου.
Εκατοντάδες προσφυγόπουλα παραμένουν εκτεθειμένα στο κρύο και στο χιόνι, αφού ο χιονιάς και η κακοκαιρία που πλήττουν την χώρα μας έπληξαν και την Λέσβο. Το χιόνι  κάλυψε τα πάντα, ακόμα και τις καλοκαιρινές σκηνές στις οποίες “πρόσφυγες” και “μετανάστες” προσπαθούν να προστατευτούν.
Τόσο ανθρωπιστές είναι...