Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Γ. Λαγός στο Kontra Channel για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Γονέων του Περάματος: “Οι συκοφάντες θα μηνυθούν” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής παρενέβη τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel αναφορικά με τα όσα συνέβησαν σήμερα στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος.
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή βρέθηκε εκεί ειρηνικά ύστερα από πρόσκληση των Ελλήνων Γονέων, εν αντιθέσει με τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Σημείωσε πως κανένα επεισόδιο δεν προκλήθηκε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και ότι οι Γονείς του δημοτικού σχολείου αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία 86-0 να μην επιτρέψουν την φοίτηση παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο.
Τέλος, ο Γιάννης Λαγός τόνισε πως για ακόμη μια φορά οργίασαν οι συκοφάντες κατά της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που όλα τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν, ενώ θα μηνυθούν τόσο η διευθύντρια του σχολείου όσο και ο δήμαρχος για την απόφασή να τοποθετήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στο εν λόγω σχολείο δίχως καν να ενημερώσουν τους Γονείς.