Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

T.O. ΑΘΗΝΩΝ: ΚΟΠΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Κυριολεκτικά το αδιαχώρητο επικράτησε  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, όπου εκατοντάδες Συναγωνιστές και  Συναγωνίστριες συνέρρευσαν το Σάββατο 21-01-2017 για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας.

























Την εκδήλωση,άνοιξαν  οι Συναγωνιστές Θεόδωρος Βουλδής,Νικόλαος Ταβουλάρης και η Τασία Πολυξένη ενώ με την παρουσία τους μας  τίμησαν  ο Αρχηγός του Κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Συναγωνιστές βουλευτές και ευρωβουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Σαχινίδης, και ο Ελευθέριος Συναδινός, και Γεώργιος Επιτήδειος, καθώς και ο πρώην βουλευτής Πολύβιος  Ζησιμόπουλος και ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας. 





Τ




  


                                 
Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι Συναγωνιστές βουλευτές αφού ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά  τόνισαν το κοινοβουλευτικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.


 Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών Συναγωνιστής Ιωάννης Βουλδής έκανε μια σύντομη ανασκόπηση με τις δράσεις της Τ.Ο. Αθηνών την χρονιά που πέρασε. 



 Στην ομιλία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις παγκόσμια αλλά και στην Χώρα μας και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση.