Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Σύντροφος Μπουκάλας: Την πατήσαμε - Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν την εγκαταλείπουν με τίποτα!


Σύντροφος Μπουκάλας: Την πατήσαμε - Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν την εγκαταλείπουν με τίποτα!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Είναι προφανές, ότι οι -σκιτζήδες!- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ του γνωστού βίντεο (μισό μαυρόασπρο και μισό έγχρωμο – ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δε μπορούν να στήσουν, τζάμπα χρυσοπληρώνονται!), επεδίωκαν τη φευγάλα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής απ’ το Κίνημα.

Κατά πόσο το κατάφεραν; Σύμφωνα με τον σύντροφο Μπουκάλα, έκαναν μια… τρύπα στο νερό:   
«Δικαιούμαστε άραγε να ελπίζουμε ότι αν δουν το βίντεο της ναζιστοσύναξης όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θα κλονιστούν, θα ξανασκεφτούν το θέμα και θα πάρουν, έστω αργοπορημένα, τις αποστάσεις τους από ένα κόμμα που τα πρωτοκλασάτα στελέχη του υβρίζουν τον Εθνικό Ύμνο, μουντζώνοντάς τον με τη ναζιστικά υψωμένη παλάμη της ακροδεξιάς τους; Σίγουρα ορισμένοι θα νιώσουν ότι προσβάλλονται και οι ίδιοι από την ύβριν, και από την πλήρη ταύτιση της χρυσαυγίτικης ηγεσίας με Γερμανούς περήφανους για τις βαρβαρότητες των παππούδων τους. Φοβάμαι όμως πως οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν. Ακόμα και γι’ αυτό».
Ας το πάρουν απόφαση, λοιπόν, κι ας ασχοληθούν με τίποτα άλλο οι μανιασμένοι διώκτες της Χρυσής Αυγής, πως «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!
(ΥΓ): Έχει πλάκα, όταν σεσημασμένοι μαρξιστές -όπως ο λεγάμενος- προσπαθούν να εμφανιστούν ως… πατριώτες, για τις ανάγκες του… ρόλου τους! Πολύ πλάκα!