Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Υπέρτατος νόμος η σωτηρία της Πατρίδας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" στο Kontra Channel, όπου σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.
Αρχικά, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τους ιδιωτικούς σταθμούς και την επιχειρούμενη "προληπτική λογοκρισία" από την ΕΡΤ, σημειώνοντας πως αναμένει μια καθοριστική παρέμβαση από το ΕΣΡ για το ζήτημα.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής καταγραφούν συνεχώς ανοδικές τάσεις και το κόμμα κερδίζει πρώην αριστερούς ψηφοφόρους λόγω των ξεκάθαρων αντικαπιταλιστικών θέσεων.

Για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα δήλωσε ότι αυτή ήταν ειρηνική και υποστηρικτική στους Έλληνες γονείς που ανησυχούν για την ασφάλεια και Υγεία των παιδιών τους. Δεν είναι τυχαίο ότι προκλήθηκαν μαζικές αιτήσεις μετεγγραφών από τους γονείς λόγω της αυταρχικής απόφασης της κυβέρνησης να στείλει με το έτσι - θέλω εκεί παιδιά λαθρομεταναστών.
Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στην διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού, καθώς άνθρωποι πεθαίνουν στα "hot spots" την ώρα που οι "αλληλέγγυες" ΜΚΟ συνεχίζουν να απομυζούν κονδύλια.
Οι λαθρομετανάστες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όπως φάνηκε και με τους νεαρούς αλβανούς που σχημάτιζαν τον αετό της "Μεγάλης Αλβανίας" φορώντας την στολή του Έλληνα Στρατιώτη.
Για τα χρεοκοπήμενα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η ψήφος δεν τους νομιμοποιεί να μην επιστρέφουν τα χρωστούμενα στον ελληνικό λαό.
Υπεραμύνθηκε των ενεργειών του Αμερικανού προέδρου, Τραμπ δηλώνοντας πως υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία της Πατρίδας και ότι θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και η Ελλάδα για να προστατευτεί από την ισλαμική τρομοκρατία, ακόμα και αν καταπιέζονταν τα "ανθρώπινα δικαιώματα".
Επανέλαβε πως τα Μνημόνια είναι αδιέξοδα, αλλά οι Συριζαίοι είναι διατεθειμένοι να υπογράψουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία.
Για τον πρόεδρο του παγκοσμίου εβραϊκού συνεδρίου, Λόντερ αναρωτήθηκε με ποιο δικαίωμα κάλεσε τους Έλληνες να συστρατευθούν κατά της Χρυσής Αυγής, την τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα.
Τέλος, τόνισε πως το Εθνικιστικό Κίνημα ανανεώνεται, δυναμώνει, εμπλουτίζεται με νέα στελέχη, αλλά διαθέτει τις πόρτες του κλειστές σε όσους έχουν υπηρετήσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.