Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά ακόμα και στην δημοσκόπηση του... Κυριάκου


Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά ακόμα και στην δημοσκόπηση του... Κυριάκου
Οι δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έχουν παράδοση στο να «φουσκώνουν» τα ποσοστά του κόμματος που υποστηρίζει ο υπεύθυνος του τμήματος Μαραντζίδης.
Παλαιότερα, η ίδια δημοσκόπηση είχε φτάσει στο σημείο να παρουσιάζει το απόκομμα του «Ποταμιού» ως ισχυρή δύναμη με... 13%. Τώρα ο Μαραντζίδης προφανώς ετοιμάζεται για βουλευτής του Μητσοτάκη, τώρα που το «Ποτάμι» στέρεψε και έτσι δίνει 33% στη Νέα Δημοκρατία.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή η δημοσκόπηση την εμφανίζει αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με 7,5%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή στα έγκυρα ξεπερνάει το διψήφιο.

Το Πασόκ και το ΚΚΕ παραδοσιακά επιδοτούνται από τις δημοσκοπήσεις και εν τέλει καταλήγουν να καταποντίζονται στην κάλπη, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα δείχνουν να περνάνε στην οριστική ανυπαρξία, αφού δεν διαθέτουν πλέον λόγο ύπαρξης.
Και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι το Πα.Μακ δεν παίρνει δείγμα σε περιοχές που υπάρχουν "hot spot" και έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Αυτό το είχε παραδεχτεί ο ίδιος ο Μαραντζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπου επίσης παραδεχόταν ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει ψήφους ακόμα και από τον Σύριζα.
Θυμηθείτε το ηχητικό: