Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τοπικός Τύπος Ξάνθης: Μόνο η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τον τόπο μας - Οι υπόλοιποι μόνο να την κατηγορούν ξέρουν!


Τοπικός Τύπος Ξάνθης: Μόνο η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τον τόπο μας - Οι υπόλοιποι μόνο να την κατηγορούν ξέρουν!
Ένα καυστικό σχόλιο περί της πολιτικής πραγματικότητας στην Θράκη μας έγινε από τον δημοσιογράφο Τένη Καμαρίδη, το οποίο και σας παρουσιάζουμε αυτούσιο:
"Οι ανύπαρκτοί και οι… «υπαρκτοί»!

Ερωτήσεις στην Βουλή επί παντός κυριολεκτικά, σε ότι αφορά θέματα και προβλήματα του Ν. Ξάνθης από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το μόνο που βρίσκουν να πουν και να καταγγείλουν οι ενταύθα «παπαγάλοι» του ΣΥΡΙΖΑ είναι τους… φασίστες -δολοφόνους Χρυσαυγίτες!
Ποτέ δεν τους ακούσαμε όμως να εγκαλούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που λάμπουν δια της απουσίας τους και δημιουργούν πεδίο λαμπρό παρεμβάσεων από τους Χρυσαυγίτες βουλευτές!
Δηλαδή δεν καταγγέλλουν την απουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Ξάνθης, αλλά την έντονη παρουσία βουλευτών άλλων περιοχών!
Και, αλήθεια, μετά την εποχή Αλέκου Κοντού στην Ξάνθη, τι έγινε μ’ εκείνους τους κοινοβουλευτικούς αρμόδιους της ΝΔ για την περιοχή μας; Πόσες ερωτήσεις για την Ξάνθη κατέθεσε για παράδειγμα ο Δημήτρης Σταμάτης γύρω από θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας;
Ας αναλάβουν λοιπόν πρώτα τις ευθύνες τους εκείνοι που… δεν υπάρχουν και στην συνέχεια βλέπουμε και τις σκοπιμότητες εκείνων που προσπαθούν να αποδείξουν ότι υπάρχουν!"
Με την ευκαιρία αυτού του εξόχως εύστοχου σχολίου σας παρουσιάζουμε μερικές μόνο από τις πιο πρόσφατες παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής για θέματα που αφορούν τον ακριτικό νομό, όπως παρουσιάστηκαν από τον τοπικό Τύπο: