Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Αυτός είναι ο φανατικός “αντιφασίστας” Καμπαγιάννης που διορίστηκε από την Κλάπα ως διερμηνέας σε μάρτυρα κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής


Αυτός είναι ο φανατικός “αντιφασίστας” Καμπαγιάννης που διορίστηκε από την Κλάπα ως διερμηνέας σε μάρτυρα κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία στην δίκη της Χρυσής Αυγής ότι ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής, Καμπαγιάννης είχε διοριστεί από την Κλάπα ως διερμηνέας αγγλικής γλώσσας για τον μάρτυρα κατηγορίας Cyprien Amougou κατά την ανακριτική διαδικασία.

Το γεγονός αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση της αξιοπιστίας της ανακριτικής διαδικασίας από τις γνωστές - για τον τρόπο που έδρασαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής- ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου και οδήγησε στην ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης με αίτημα:"την αποβολή του συγκεκριμένου συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αθανασίου Καμπαγιάννη από την διαδικασία και την διαπίστωση και κήρυξη της ακυρότητας όλως των διαδικαστικών πράξεων που ενήργησε ο συγκεκριμένος συνήγορος από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας μέχρι και σήμερα ".
Ο γνωστός "αντιφασίστας" συνήγορος είναι ενεργό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και έχει πάρει "εργολαβία" την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαίες οι αμέτρητες συμμετοχές του σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Έχει γράψει μάλιστα και βιβλίο από τον Δεκέμβρη του 2011 για την "φασιστική απειλή και πώς να την τσακίσουμε", το οποίο επανεκδόθηκε... εμπλουτισμένο μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.
Το πόσο έχει γίνει επάγγελμα ο "αντιφασιστικός αγώνας" για την ΚΕΕΡΦΑ και τους λοιπούς διώκτες της Χρυσής Αυγής φαίνεται και από τον διαρκή έρανο που διεξάγουν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της αστικής μη-κερδοσκοπικής εταιρείας “ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ θυμάτων φασιστικής και ρατσιστικής βίας”, μέσα από τον οποίο χρηματοδοτούν την “Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής” για να... βρεθούν οι "νεοναζί της Χρυσής Αυγής εκεί που τους αξίζει" όπως διακηρύττουν.
Αλλά προφανώς οι δικές τους διακηρύξεις δεν εμπεριέχουν ρητορική μίσους...
Ήταν τέτοια η... έλλειψη λοιπόν σε γνώστες αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα που από όλους τους διερμηνείς επιλέχθηκε ο Αθανάσιος Καμπαγιάννης για να μεταφράσει στην Κλάπα την κατάθεση του μάρτυρα Cyprien Amougou (αφρικανός ιδιοκτήτης ενός εκ των καταστημάτων της πλ. Αμερικής).
Οι μεθοδεύσεις των επαγγελματιών διωκτών των Ελλήνων Εθνικιστών που τρέφουν άσβεστο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται!