Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ελεύθερη Ώρα: Οι υποτακτικοί της γερμανικής ολιγαρχίας που ξεπουλάνε την Ελλάδα συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και ονειρεύονται προβοκάτσιες


Ελεύθερη Ώρα: Οι υποτακτικοί της γερμανικής ολιγαρχίας που ξεπουλάνε την Ελλάδα συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και ονειρεύονται προβοκάτσιες
«Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα». Αυτό το γνωμικό το είχε πει ο Καρλ Μαρξ, ο ιδεολογικός «πατερούλης» των πάσης φύσης μαρξιστών, αναρχοκομμουνιστών, άπλυτων κλπ. στην Ελλάδα. Όπως είναι η κυβερνητική «εφημερίδα των συντακτών», που χθες επανέλαβε σαν φάρσα ή σαν ξαναζεσταμένο φαΐ κάτι από το παρελθόν. Σαν να είμαστε στο 2013 και τις γνωστές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, είχαμε πάλι τα γνωστά περί «ναζί», «σβάστικες» κλπ. Μιλάνε για «τρίτο ράιχ» και για «ες ες», ναι αλλά ποιοι; Αυτοί που έχουνε χρηματοδοτηθεί ΕΠΙΣΗΜΑ από την Μέρκελ και το μνημονιακό σύγχρονο γερμανικό κράτος!

Θυμίζουμε λοιπόν, πως το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή η κυβέρνηση της Μέρκελ, ήταν αυτό που χρηματοδότησε την «αντιναζιστική» έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», που φέρει την υπογραφή του γνωστού μαρξιστή δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη»! Ο Δ. Ψαρράς, ως γνωστό, είναι δημοσιογράφος της «εφημερίδας των συντακτών» και επί χρόνια ήταν στην ομάδα «Ιός», αρχικά της «ελευθεροτυπίας» και μετά της «εφημερίδας των συντακτών».
Όπως πολύ λογικά έχει γραφτεί στο παρελθόν, εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα με την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη έκδοση της οποίας συγγραφέας είναι ο Δ. Ψαρράς, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», που δηλώνει και είναι αριστερό, χρηματοδοτούνται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την κυβέρνηση της Μέρκελ! Πώς είναι δυνατό αυτοί που δηλώνανε τόσα χρόνια «αριστεροί» και «αντιμνημονιακοί», να έχουν σπόνσορα τη Γερμανία των μνημονίων;
Η αποκάλυψη αυτή, δείχνει όμως και κάτι άλλο, κατά πολύ βαθύτερο: πως τόσο οι αριστεριστές κομμουνιστές του Σύριζα, όσο και οι διάφοροι «Ιοί», πραγματοποιούν δεδομένη πολιτική και πολεμική κατά του Εθνικισμού στην Ελλάδα, με χρήματα του γερμανικού κράτους! Πώς είναι αυτό δυνατό; Κι όμως είναι, αφού διαβάζουμε μέσα στο βιβλίο του Ψαρρά κατά της Χρυσής Αυγής, τα εξής: «Η έκδοση, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του Παραρτήματος Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών». Αυτό λέγεται ανάμιξη ξένου κράτους στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας, ή κάπου κάνουμε λάθος;
Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ- παράρτημα Ελλάδας, βρίσκεται υπό την σκέπη του Σύριζα, διοργανώνοντας συνέδρια όπως εκείνο το οποίο έλαβε χώρα στις 20-22 Μαρτίου 2014, στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα, με θέμα «Η Αριστερά στην κυβέρνηση - τι, γιατί και πως», όπου μίλησαν όλα τα εξέχοντα στελέχη της γερμανοχρηματοδοτούμενης συμμορίας, όπως οι Γιάννης Δραγασάκης, Ρένα Δούρου, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Θοδωρής Δρίτσας, Θεανώ Φωτίου, Γιώργος Σταθάκης, και τέλος ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας!
Αλλά αυτή η σύγχρονη γερμανοδουλεία του «ελληνικού» πολιτικού συστήματος δεν περιορίζεται μόνο στην αριστερά… Τα ίδια φαινόμενα έχουμε και στην ψοφοδεξιά, γι’ αυτό άλλωστε και ανταγωνίζονται συριζαίοι και ψευτοδεξιοί ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα μνημόνια και τη Γερμανία της Μέρκελ! Τόσα και τόσα έχουνε γραφτεί για τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο της Siemens –αλήθεια, γιατί δεν εκδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα από τους Γερμανούς; Υπάρχουνε και σχετικές φωτογραφίες τους… Σκάνδαλα πολλών δις σε μια Ελλάδα που υποφέρει από τα μνημόνια και μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν…
Όσο για το βίντεο που επικαλείται η συριζέικη «εφημερίδα των συντακτών» (από τις 30.01.2005!) ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στη γερμανική οικονομική κατοχή, γι’ αυτό και τα χρηματοδοτούμενα όργανα της Μέρκελ και του γερμανικού ΥΠΕΞ (που επιδοτούνται από το γερμανικό ίδρυμα Rosa Luxemburg) αναμασούν διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες συκοφαντικές αθλιότητες. Η ραγδαία άνοδος και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρομοκρατήσει τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες δεν θα τον σταματήσει η άθλια ψευδολογία και η προπαγάνδα της γερμανικής ανθελληνικής ολιγαρχίας και των εγχώριων υποτακτικών της».
Όλα αυτά λοιπόν, συμβαίνουν σε μια περίοδο όπου συριζαίοι και νεοδημοκράτες σπεύδουνε στο Βερολίνο για να δείξουνε στη Μέρκελ και το Σόιμπλε ποιος είναι ο πιο υποτακτικός απ’ αυτούς… Και για να κρύψουνε τα νέα εγκλήματα που ετοιμάζουνε με τη Γερμανία των σιωνιστών τοκογλύφων βγάζουνε «υλικό» για κλάματα, αναμασώντας αυτά που γίνανε το 2013. Γιατί, εμείς τους ρωτάμε: ποιος είναι τέλος πάντων «γερμανόδουλος», και πάνω απ’ όλα σιωνόδουλος, παρά αυτοί που έχουνε υπογράψει όλα τα ανθελληνικά μνημόνια και που χρηματοδοτούνται άμεσα ή… πλαγίως από τη Γερμανία της Μέρκελ; Οι Έλληνες δεν μπορούνε να ξεχάσουνε ποιοι υπογράψανε τα μνημόνια και ποιοι ανοίξανε τα σύνορα στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μετά από εντολή της Μέρκελ. Πιο «γερμανόδουλοι» πεθαίνουν…
Προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής;
Ήδη από το καλοκαίρι του 2016, η «Ε.Ω.» είχε βγει με πρωτοσέλιδά της, Πέμπτη 11 Αυγούστου και Δευτέρα 22 Αυγούστου, αντίστοιχα με κεντρικούς τίτλους: «Δολοφονήστε τη Χρυσή Αυγή – Μεθοδεύεται προβοκάτσια για να «αποκλειστεί» από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές» και «Το σχέδιο του Σόρος για τη διάλυση της Χρυσής Αυγής». Στο πρώτο από τα παραπάνω άρθρα-πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις μας, σημειώναμε μεταξύ άλλων:
«Ακόμα και μετά την επικράτηση του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, το καθεστώς συνεχίζει να φοβάται την Χρυσή Αυγή και την μεγάλη της άνοδο. Επειδή λοιπόν βλέπουν οι σιωνιστές διεθνείς τοκογλύφοι, ότι παρ’ όλα τα άναδρα χτυπήματα του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι τρίτη δύναμη και με ανοδική τάση, σκέφτηκαν αυτή τη φορά μια προβοκάτσια πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του Κερατσινίου.
Αποκαλύπτουμε εδώ το σχέδιό τους. Το σχέδιό τους αυτό κινείται παράλληλα σε δύο κατευθύνσεις. Πρώτο σκέλος, να δημιουργήσουν νέο Κερατσίνι πολλαπλάσια χειρότερο από εκείνο του 2013. Είναι τόσο μεγάλο το μίσος τους κατά του Ελληνισμού, που είναι ικανοί να μη διστάσουν να δημιουργήσουν περιστατικό με παγκόσμιο αντίκτυπο. Να κάψουν ζωντανούς λαθρομετανάστες π.χ. μέσα σε κάποιο αυτοσχέδιο τζαμί και αυτό να το… χρεώσουν ύστερα στην Χρυσή Αυγή! Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα ετοιμάσει μετά το σύστημα (συλλήψεις και φυλακίσεις, νέες διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, ακόμα και να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου)…
Το δεύτερο σκέλος του σκοτεινού σχεδίου του κατεστημένου, είναι την ίδια ώρα να στήσουν ένα ψευτοπατριωτικό κίνημα, αποτελούμενο από πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, που να είναι υποκατάστατο της Χρυσής Αυγής, εξυπηρετώντας όμως τους στόχους των ανθελλήνων διεθνών τοκογλύφων και του μεταπολιτευτικού δημοκρατικού καθεστώτος».
Επίσης, η Χρυσή Αυγή σημείωνε στις αρχές του Ιανουαρίου 2017: «Τα πράγματα πάνε καλά για την Χρυσή Αυγή - και μόνο γι’ αυτήν. Η άνοδος του Κινήματος είναι δεδομένη και δεν μπορούν πλέον να την κρύψουν ούτε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων. Είναι χαρακτηριστικό, πως στην τελευταία δημοσκόπηση για το 2016 (της ΚΑΠΑ Research για το «Βήμα της Κυριακής»), το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 9%. Τουτέστιν διψήφιο, αν υπολογίσουμε και την λεγόμενη «κρυφή ψήφο». Και κατά κοινήν ομολογίαν, όταν σε λίγο καιρό θ’ αρχίσει η πλήρης κατάρρευση («πασοκοποίηση») του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή θα γίνει δεύτερο κόμμα!
Από την άλλη, η δίκη σκοπιμοτήτων που έχει στήσει το σύστημα, παραπαίει κι έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. Και σε κάθε συνεδρίαση, εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο οι εμπνευστές της. Σκοπίμως δε, την τραβάνε εις μάκρος, για να καθυστερήσουν όσο μπορούν το αναπόφευκτο: την πανηγυρική αθώωση του Κινήματος!
Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο! Σε πανικό! Και δεν ξέρει τι να κάνει για να αποτρέψει αυτό που έρχεται. Πάντως, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και να μας πει «περάστε παρακαλώ»! Κάτι θα κάνει, αλλά τι;
«Σε δύο χώρες δεν χρειαζόμαστε πράκτορες», είπε προπολεμικώς ο επικεφαλής της βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. «Στην Ιαπωνία και στην Ελλάδα. Γιατί στην μεν πρώτη δεν μιλάει κανείς, στη δε δεύτερη μιλάνε όλοι»!
Οι πληροφορίες, λοιπόν, που μας έρχονται από διάφορες πλευρές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και εφησυχασμού. Μιλάνε για οργανωμένη προβοκάτσια εις βάρος του Κινήματος, από μυστικές υπηρεσίες (κι όχι μόνον «ελληνικές»…) και ντόπιους παρακρατικούς κύκλους, για να φρεναριστεί η πορεία μας προς την Νίκη!
Γι’ αυτό, τα μάτια σας δεκατέσσερα, Xρυσαυγίτες και Xρυσαυγίτισσες! Πιθανότατα, το επόμενο χρονικό διάστημα, να πολλαπλασιαστούν οι προκλήσεις. Δεν θα είναι καθόλου τυχαίες! Σε τέτοιες περιστάσεις -τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας- χρειάζεται ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, σιδερένια πειθαρχία και πλήρης απομόνωση τυχόν υπόπτων στοιχείων».