Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώσεις Ν.Γ. Μιχαλολιάκου σε τοπικά μέσα της Μεσσηνίας: Έλληνας Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι - Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε το νομοσχέδιο για την «ελληνοποίηση» όλων των λαθρομεταναστών!


Στα πλαίσια της απολύτως επιτυχημένης εκδηλώσεως της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα, στην οποία παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, δόθηκαν δηλώσεις και απαντήθηκαν ερωτήσεις τοπικών μέσων της Μεσσηνίας.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι Σύριζα και Ανέλ προτίθενται να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν τις «καρέκλες» τους, άρα η αξιολόγηση θα προχωρήσει κανονικά παρά τις «επαναστατικές κορώνες». Αναρωτήθηκε, όμως, τι πρόκειται να πράξει η Νέα Δημοκρατία περί αυτών των μέτρων άμα γίνει κυβέρνηση, θα τα καταργήσει ή θα τα διατηρήσει; Τι θα έπραττε άραγε αν ερχόντουσαν πρόωρες εκλογές και κατέληγε να είναι αυτή που θα πρέπει να τα ψηφίσει;
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επίσης αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα, στο ότι οι τούρκοι διεκδικούν το Ελληνικό Αιγαίο, κορυφώνουν την προπαγάνδα τους και την δραστηριότητά τους στην Θράκη μας και η πολιτεία δεν πράττει τίποτα. Μία πολιτεία που διοικείται από ανθρώπους όπως αυτοί που έδωσαν την εντολή να καεί η Ελληνική Σημαία στα Ίμια, όπως προσφάτως αποκάλυψε ο Επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων στην Κρίση των Ιμίων.
Αναφέρθηκε τέλος και στο συντονισμένο σχέδιο για άλωση της Ελληνικής Κοινωνίας, μέσω της αναγκαστικής φοίτησης των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία, με την παράλληλη νομοθέτηση πρόβλεψης για άμεση «ελληνοποίηση» αυτών των παιδιών και των γονέων τους αμέσως μετά. Μια αντισυνταγματική νομοθετική πρόβλεψη που ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή καταψήφισε, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως είναι η μοναδική Εθνική Αντίσταση.