Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμοι δηλώνουν οι βουλευτές του Σύριζα για την υπερψήφιση των νέων μέτρων - Μπαράζ μνημονιακών δηλώσεων


Έτοιμοι δηλώνουν οι βουλευτές του Σύριζα για την υπερψήφιση των νέων μέτρων - Μπαράζ μνημονιακών δηλώσεων
Ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί τα νέα μέτρα που θα απαιτήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, όμως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα είναι ήδη έτοιμη να τα υπερψηφίσει.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας χτες στο κανάλι «Ε» δήλωσε: «Ο συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει από τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης»

Από την δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη μεταξύ άλλων επισήμανε αναφορικά με την αξιολόγηση ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν συλλογικά και όποιος διαφωνεί θα πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής. Συγκεκριμένα τόνισε: «Όποιος δε μπορεί να υποστηρίξει τη συμφωνία παραιτείται».
Τι σου κάνει μια επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Σόιμπλε... Δεν πρόλαβε να βρεθεί ανταγωγνιστής, να δηλώσει ότι θα είναι πιο πειθήνιος στην εφαρμογή των μνημονίων και να που αποκαλύπτονται οι συριζαίοι δηλώνοντας εκ προοιμίου έτοιμοι να υπερψηφίσουν και να εφαρμόσουν τα πάντα.