Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Περιύβριση νεκρών και εγκωμιασμός κακουργημάτων από “αντιφασίστες” και Συντάκτες της Μονταζιέρας


Προβολή συνθημάτων που υβρίζουν την μνήμη των Ηρώων της Χρυσής Αυγής από την φυλλάδα "Συντακτών" - Κατάλαβαν ότι διαπράττουν ποινικό αδίκημα και έπιασε δουλειά η μονταζιέρα για να σβήσει τις άθλιες αναφορές τους
Για μία ακόμη φορά φάνηκε ξεκάθαρα το άθλιο, ανθελληνικό και μισάνθρωπο πρόσωπο των έμμισθων υβριστών και συκοφαντών της Χρυσής Αυγής. Στο προπαγανδιστικό ρεπορτάζ της "Εφημερίδας Συντακτών" για τα επεισόδια που προκάλεσαν αναρχικοί στο Εφετείο, κάποια Αφροδίτη Τζιαντζή αναπαράγει επί λέξει τις αθλιότητες που ξεστόμιζαν  τα παρακρατικά κοπρόσκυλα (κρυμμένα πάντα πίσω από τα ΜΑΤ) υβρίζοντας την μνήμη των Ηρώων της Χρυσής Αυγής.
Είχαν μάλιστα το θράσος, οι έμμισθοι παρακρατικοί και οι επαγγελματίες συκοφάντες μας, να χαρακτηρίζουν αυτόν τον εμετό ως... "αντιφασιστικά συνθήματα". Πέρα από το ότι οι εν λόγω πράξεις είναι δειλές και ανήθικες, εδώ υπάρχουν και πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως η προσβολή μνήμης νεκρού και ο εγκωμιασμός κακουργήματος, για τους δράστες των οποίων προβλέπονται σοβαρές ποινές φυλάκισης. 

Αποκαλύπτονται οι άθεοι και μισέλληνες μπολσεβίκοι, που πανηγύρισαν για την άνανδρη δολοφονία των Ηρώων Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Μέχρι σήμερα προσπαθούσαν να το κρύψουν - τουλάχιστον οι υπάλληλοι της φυλλάδας Συντακτών - για να παριστάνουν τους... "αντικειμενικούς μάρτυρες κατηγορίας" κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως όμως -περίπου- λέει ο λαός: "θέλει ο μπολσεβίκος να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει".
Έτσι παρουσίασαν με στόμφο αυτή την αθλιότητα και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να αντιληφθούν τη βαρύτητα του εγκλήματός τους. Κάπου εκεί πήρε και πάλι μπρος η μονταζιέρα, το κείμενο άλλαξε και οι επίμαχες φράσεις κόπηκαν από την νέα τους ανάρτηση, αφότου βεβαίως διαστρεβλώθηκαν τα γεγονότα για να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς για αυτούς τους ελεεινούς μισανθρώπους, κρατήσαμε το εν λόγω δημοσίευμα και θα πράξουμε τα δέοντα για την τιμωρία κάθε βρωμερού συκοφάντη, κάθε άθεου υβριστή και λασπολόγου.
Ιδού πως έγινε η ίδια ​ανάρτηση μετά τις... παρεμβάσεις: