Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Έρευνα - χαστούκι στους «αντιρατσιστές»: Στην γραμμή Τραμπ οι Έλληνες δεν θέλουν ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας


Μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποία σίγουρα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τους απανταχού κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας», είδε το φως της δημοσιότητας.
Έτσι λοιπόν, το 58% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δέκα χώρες της γηραιάς ηπείρου και δημοσιεύει η βρετανική «Independent».

Η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τους Έλληνες, στηρίζοντας στην ουσία το αντιμεταναστευτικό διάταγμα Τραμπ.

Η σχετική δημοσκόπηση που διενήργησε το think tank "Chatham House", με έδρα το Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε πριν την υπογραφή του σχετικού προεδρικού διατάγματος από τον Ντόναλντ Τραμπ. Με βάση τα αποτελέσματά της, το 55% των Ευρωπαίων πολιτών στις δέκα αυτές ευρωπαϊκές χώρες λέει "ναι" στην απαγόρευση εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες.
Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο. Στην Πολωνία, το 71% των πολιτών στηρίζουν την σχετική απαγόρευση ενώ, στην Χώρα μας, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 58%. Το 22% των Ελλήνων δηλώνουν πως δεν συμφωνούν ούτε διαφωνούν με την απαγόρευση ενώ το 20% τάσσεται κατά. Στην Αυστρία, το 65% δεν στηρίζει την απαγόρευση εισόδου μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Στην Γερμανία, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 53%, στην Ιταλία 51% και στη Βρετανία 47%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις δέκα χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, το ποσοστό των πολιτών που διαφωνεί με την απαγόρευση των μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες δεν ξεπερνά το 32%.
Η δημοσκόπηση αυτή έρχεται να ενισχύσει τα αποτελέσματα παλαιότερης έρευνας του ινστιτούτου "Pew". Η έρευνα αυτή, που είχε διεξαχθεί σε 10 ευρωπαϊκές χώρες το 2016, έδειχνε ότι η πλειοψηφία των πολιτών είχαν αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα τους. Συγκεκριμένα, το 72% των Ούγγρων, το 69% των Ιταλών, το 66% των Πολωνών, το 65% των Ελλήνων και το 50% των Ισπανών.
Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι παρά την συστηματική πλύση εγκεφάλου και την ανάλογη προπαγάνδα «αντιρατσισμού» από το ίδιο το «ελληνικό» κράτος και τα συστημικά ΜΜΕ, 6 στους 10 Έλληνες δεν επιθυμούν την είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών (λαθρομεταναστών, επί της ουσίας) στην Χώρα μας. Ένα ποσοστό, το οποίο στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο, αν κρίνουμε τις δικαιολογημένες φοβίες αρκετών συμπατριωτών μας στο να δηλώσουν αυτό το οποίο πραγματικά πιστεύουν μπροστά στην δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας».
Παρά την λυσσαλέα (και φυσικά καλοπληρωμένη) πολύχρονη προπαγάνδα των διαφόρων εκτός τόπου και χρόνου εθνομηδενιστών και ανθελλήνων, οι οποίοι εφηύραν την φαιδρή θεωρία της «ισλαμοφοβίας» ως συνοδευτική του «ρατσισμού» και του «φασισμού» ο Ελληνικός Λαός δεν δείχνει διατεθειμένος να ασπαστεί τα ψέματά τους, καθώς οι Έλληνες προστίθενται κι αυτοί στους υπόλοιπους Λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι με υψηλά ποσοστά ανησυχούν για την έξαρση των φαινομένων της βίας που προέρχεται από ισλαμιστές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ