Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ελένη Ζαρούλια: Η “δημοκρατική” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διορίζει τα υπόδικα παιδιά της - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια αρχικά κατήγγειλε από βήματος της Βουλής τον υπουργό Οικονομικών, Τσακαλώτο, ο οποίος λόγω "φόρτου εργασίας" απέφυγε για ακόμη μια φορά να απαντήσει στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, η Συναγωνίστρια Ζαρούλια μέσω επίκαιρης ερώτησης ανέδειξε το ζήτημα του διορισμού υπόδικης στην διοίκηση του Υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων και συγκεκριμένα της Ουρανίας Αικατερινάρη, κόρης της πρώην βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη.
Επεσήμανε πως η εν λόγω είναι υπόδικη για σοβαρά ποινικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, αλλά παρ΄όλα αυτά επελέγη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτήν την νευραλγική θέση.
Στην συνέχεια η Ελένη Ζαρούλια επεσήμανε ότι στην σύγχρονη "Δημοκρατία" υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Από την μια στερούν στο τρίτο πολιτικό κόμμα της Χώρας, την Χρυσή Αυγή την κρατική χρηματοδότηση παρ΄όλο που δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ με το πρόσχημα ότι οι βουλευτές του είναι υπόδικοι και από την άλλη διορίζονται τα υπόδικα "παιδιά" του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές θέσεις.
Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου με την απάντηση της εκτέθηκε για ακόμη μια φορά, αφού δήλωσε πως το να είναι η κα Αικατερινάρη υπόδικη, δεν αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό της...