Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταπολεμήσει την διαφθορά - ΒΙΝΤΕΟ


 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατά την ομιλία για το πόρισμα της εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια κόμματων και ΜΜΕ κατακεραύνωσε το κλεπτοκρατικό τόξο για την συγκάλυψη των σκανδάλων.

Μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής Παππάς σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την περιβόητη διαπραγμάτευση του Σύριζα, ενώ σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή πιστεύει σε μια συντεταγμένη αποχώρηση από το ευρώ και επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη τόνωση της Εθνικής Παραγωγής, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού Λαού.
«Προέχει η Εθνική Ανεξαρτησία και η Εθνική Αξιοπρέπεια» είπε χαρακτηριστικά.   
Σχετικά με το πόρισα της πλειοψηφίας σημείωσε πως αθωώνει όλους όσους εγκλημάτησαν κατά του Ελληνικού Λαού και παράλληλα συνεχίζει να διαιωνίζει το διεφθαρμένο σύστημα.
Κλείνοντας ο βουλευτής Επικρατείας τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταπολεμήσει την πολιτική διαφθορά και να κλείσει στην φυλακή τα πολιτικά πρόσωπα, τους μεγαλοκαναλάρχες, τους τραπεζίτες για τις εγκληματικές τους πράξεις που κατονομάζονται στο πόρισμα που κατέθεσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος.