Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κοσμοσυρροή στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Ναυπηγοεπισκευαστικού Σωματείου “Άγιος Νικόλαος”


Κοσμοσυρροή στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Ναυπηγοεπισκευαστικού Σωματείου “Άγιος Νικόλαος”Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του σωματείου ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης "Άγιος Νικόλαος" σε κεντρική αίθουσα του Περάματος.
Και αυτή η αίθουσα αποδείχθηκε μικρή όμως για να φιλοξενήσει την εκδήλωση αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια που αρκετοί τελικά δεν κατάφεραν να εισέλθουν εντός.

Προφανώς η προσπάθεια των επαγγελματιών εργατοπατέρων πάσης ιδεολογικής προέλευσης να υπονομεύσουν και να συκοφαντήσουν το σωματείο μας έχει πέσει στο κενό, αφού ο κόσμος έχει αντιληφθεί πλέον πως μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν την βούληση να παλέψουν για την ανάταση της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας.
Μετά την καθιερωμένη ευλογία από τον Ιερέα ακολούθησαν ομιλίες ενώ η εκδήλωση έλαβε τέλος ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο.
Τον λόγο έλαβε αρχικά το μέλος του σωματείου Μεγαλοοικονόμου Νικόλαος ο οποίος με αυθεντικό λαϊκό τρόπο μίλησε για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις των Ελλήνων εργαζομένων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
Εν συνεχεία ο περιφερειακός σύμβουλος Πειραιώς Μουλιανάκης Περικλής έκανε αναφορά στην μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων να δημιουργήσουν το σωματείο αυτό κάτω από αντίξοες συνθήκες τονίζοντας πως ο αγώνας τους απέδειξε στην πράξη τι μπορούν να επιτύχουν οι Έλληνες όταν διαθέτουν ψυχή και Εθνική συνείδηση.
Έπειτα ο βουλευτής Α' Πειραιώς Κούζηλος Νικόλαος συνεχάρη τους παρόντες για την μεγάλη τους προσπάθεια και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά.
Ακολούθησε ο βουλευτής Β' Πειραιώς Λαγός Ιωάννης που με χειμαρρώδη λόγο ανέλυσε την πολιτική επικαιρότητα μιλώντας για όλα τα μείζονα ζητήματα. Τόνισε πως ο μοναδικός λόγος που η Χρυσή Αυγή ,και κατ' επέκταση το σωματείο του "Αγίου Νικολάου", διώκεται είναι διότι αγωνίζεται ,κυριολεκτικά εναντίον, όλων για πατρίδα, ορθοδοξία και την ευημερία του λαού μας.
Επισήμανε δε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αδιάφοροι αν θα να υποστούν και άλλες διώξεις αφού ο αγώνας είναι πρωτίστως ιερός και κυριολεκτικά εθνικοαπελευθερωτικός. Κατέληξε τονίζοντας πως δυστυχώς έπονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για το Έθνος μας για αυτό άπαντες πρέπει να εμπνευστούν από το ένδοξο παρελθόν μας και με συνέπεια να συνεχίσουν την πολιτική μάχη μέχρις εσχάτων.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του σωματείου Κυριτσόπουλος Χρήστος που ευχαρίστησε την Χρυσή Αυγή για την ανιδιοτελή στήριξη της, έκανε μία σύντομη αναδρομή στο μέχρι στιγμής έργο του σωματείου και προέτρεψε όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα και εγρήγορση.